Gå til hoved-indhold

BREAKING: Copenhagen Boat Show i Ishøj aflyst 2020 pga. covid-19

Udstillingen udskydes til august 2021. Aflysningen sker på baggrund af myndighedernes anbefaling i forbindelse med covid-19, oplyser organisationen bag Copenhagen Boat Show.

Lyø Escape – nyt adventure race for sejlere i cruising-mode

Sejladsen, som Morten Brandt står bag, vil samle sejlere om deres fælles kærlighed til sejlsporten med et afslappet og anderledes koncept. Men tag ikke fejl – ambitionerne er store.

Masten på dansk båd knækkede, da bro ved Falsterbokanal i Sydsverige pludselig lukkede

En sejler fra Svanemøllehavnen fik efter en lang sejltur fra Bornholm et grimt chok. Masten knækket højlydt tre steder, da en bro pludselig lukkede ned over ham grundet en udrykning ved den sydsvenske by. Broen er fjernstyret.

Ny undersøgelse om brandsikkerhed på lystbåde - deltag online

En række brande har ramt lystsejlerne denne sommer. Derfor undersøger en analysegruppe fra Odense Universitetshospital nu brandsikkerheden til søs for at forebygge lignende tilfælde. Få link til undersøgelsen.

49-årig kitesurfer hårdt såret efter han blev trukket over betonblokke i Holbæk

Kitesurfing kan være livsfarligt. Et pludseligt vindstød greb en 49-årig københavners drage, hvorefter han blev slæbt omkring 50 meter over adskillige store sten og betonblokke på en mole. Han har, trods hjelm, kritiske skader i hovedet, skriver TV2 Øst.

Juli måned blev den koldeste i 22 år - men sejlerne har ikke manglet vind

Sejlerferien har budt på lave temperaturer og meget vind. Kun to dage har danskerne nydt sejlads i over 25 grader, oplyser TV 2.

48-fods stålsejlbåd brændt i Lynetten Havn - båden var under renovering

Endnu en båd brænder i denne sommer. Denne gang var det på land. - Det er en båd under renovering, og nu er det sat tilbage, siger lokal sejler i havnen, Lars Jensen, til Minbaad.dk

Sejlerhatten formindsker risikoen for modermærkekræft

Solen brænder hårdt på vandet. Smertefulde solskoldninger og modermærkekræft kan være den barske konsekvens, hvis den bredskyggede hovedbeklædning droppes.

Solo-sejler Jan Møller - der vandt Sjælland Rundt i år - sælger nu sin Aphrodite 101

Den elegante klassebåd, Aphrodite 101, er hurtig på aftenbanerne og er samtidig en eminent båd til singlehand-sejlads. Ud over det er hun en meget dejlig dagsejler, fortæller Jan Møller, der har sat båden til salg på Mitbaadmarked.dk.

Lystbåd forlist i Hundige

Sejlere kom galt afsted i Køge Bugt, fortæller Marinehjemmeværnet. Historien melder ikke om, at nogen personer kom til skade, men det gjorde båden til gengæld eftertrykkeligt.