Gå til hoved-indhold

Lodsens Dag tog uventet drejning i Dragør: To sejlere reddet i land

De besøgende ved den årlige lods-dag fik en uventet oplevelse med i bagagen, da to sejlere kom i problemer på lavt vand lørdag aften ud for Dragør Fort. Lokale sejlere bragte de nødstedte i sikkerhed, mens en redningsbåd bjærgede båden.

X99'er driver på Avernakø Rev - fire sejlere reddet i land i hård luft

Helikopter og Falck-reddere var på pletten, efter at uheldig X99-besætning drev på revet på Avernakø på Sydfyn i 12 m/sek. Minbaad.dk har et vidne, der overværede episoden og en fotograf på stedet. Båden banker stadig på revet.

Københavns Vestegns Politi øger deres synlighed i Køge Bugt og Kalveboderne

Som ansvarlig bådfører sejler du selvfølgelig ædru og har bevis til at føre din båd. Der er redningsveste til alle, store og små – og vi anbefaler, at alle ombord altid har en fastspændt vest på ude på vandet. Og, skriver politet videre: Træn gerne procedurer for brand, tilskadekomst og…

Hanse, Dehler, Marex og Targa klar til Copenhagen Boat Show

Reese Marin er klar til den flydende bådudstilling i Ishøj i slutningen af næste måned og med masser af optimisme efter salg af både sejl- og motorbåde i juli.

Volvo viser nye modeller frem ved Copenhagen Boat Show

Tempohuset i Ishøj og Volvo Danmark har landet en to årig aftale til Copenhagen Boat Show den 30 augugust til 1.september 2019.

Tysk sejler knækker mast i Limfjorden - Dansk Søredningsselskab slår til igen

En 20 meter lang mast knækkede på en tysk båd. Masten borede sig ned i bunden. Frivilligere reddere fra Løgstør Bredning sørgede for at komme til den uheldige sejler, der tilkaldte et marinefartøj i Thisted.

Halvdelen af de norske sejlere ønsker at droppe styr- og bagbord

Få har kendskab til bag- og styrbords-vigereglerne, hvilket har affødt flere ulykker i Norge. Det får nu en stor del af sejlerne til at foretrække højre og venstre fremfor de maritime begreber.

En fremmed flytter ind i båd og stikker af - menneskejagt i Skovshoved

30-årig mand havde torsdag søgt tilflugt i båden, hvor han lå og sov. Da han bliver opdaget, hopper han i anden båd og sidenhen i vandet, hvor han anholdes.

Redningspilot med opfordring til sejlerne: Hav udstyret i orden

Efter knap seks timer i vandet reddede Forsvarets helikopter mandag en kæntret, 20-årig tysk sejler i Ringkøbing Fjord. Jollesejlerens lysende mobiltelefon fik livsvigtig betydning for aktionen, forklarer fartøjschef og pilot i Forsvaret.

Hjælp forskerne med at finde marsvin omkring Fyn

Sejlerne spiller afgørende rolle for den nye forskning, der skal give SDU-forskere basisviden om marsvinens færden. Med app kan observationer let dokumenteres og videregives til forskningen.