Gå til hoved-indhold

Superyachten Baltic 130 tabt fra containerskib i Middelhavet

Den smukke sejlbåd røg lørdag over bord under en transportsejlads fra Caribien til Europa. Billeder viser, hvordan yachten tilsyneladende har startet sin vej mod havbunden.

Åbningsfest blev forvandlet til alvorlig redningsaktion på ny station i Løgstør

En livløs solosejler mødte de netop indviede reddere, da de lørdag satte kursen mod en grundstødt sejlbåd. Den 69-årige tysker blev senere erklæret død.

52 fods mahogni-båd fra 60'erne gøres sommerklar på Walsteds

I 1965 blev Saphædra bygget i den amerikanske delstat Maine. Nu befinder den velholdte mahogni-båd sig på Walsteds Bådeværft, hvor den gøres klar til sommertogt i danske farvande.

Udlandet skal få øjnene op for Copenhagen Boat Show i Ishøj

Med et internationalt klingende navn og solid markedsføring skal nye firmaer og besøgende lokkes til den tidligere Ishøj Flydende Bådudstilling. Flere udenlandske udstillere overvejer at booke standplads

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Skonnerten Bonavista fejres Bededagslørdag

Skonnerten Bonavista af Marstal er i dag midtpunkt i den maritime by på Ærø.

DMI: Sol og regn venter på årets sommertogt

Det varierede sommervejr vender tilbage efter et 2018, der slog både varme- og tørke-rekorder. Særligt juli, hvor flere sejlere tager på sommertur, byder på høje temperaturer.

Talentudvikler: Halvdelen af de dygtigste unge vælger sejlsporten fra

Ung i sejlsport: Det vrimler med talentfulde ungdomssejlere, men en stor andel mangler viljen til at bevæge sig mod den absolutte top. Et ønske om hurtig uddannelse og manglende motivation er blandt de hyppigste årsager til sejlernes farvel.

Katamaran drives udelukkende af vind og sol - kommer til København torsdag

En tidligere kapsejladsbåd er forvandlet til et omsejlende, klimavenligt forbillede. Der er ingen udledning fra båden, der på seks år planlægger at besøge 101 havne. Fra den 16.-18. maj er turen nået til den danske hovedstad.

Søholm Yacht Service nye opbevaringshal på 1500 kvadratmeter har plads til katamaraner

1500 kvadratmeter stor opbevaringshal står nu færdig ved Søholm Yacht Service i Flensborg Fjord. Hallen har plads til 20 større både - også katamaraner, da porten måler 12 gange 11 meter. 60 % af sejlerne, der har båd i hallen, er tyskere.