Gå til hoved-indhold

Flere udstedte speedbådsbeviser 

Dansk Sejlunion udstedte 34 procent flere speedbådsbeviser i 2019 i forhold til året før. Også vækst i antal nye duelighedsbeviser.

Elan E5 - racing-mandens herlige kompromis til tur- og kapsejlads

Den 39-fods slovenske båd har dét, som kap- og tursejlere kan lide. Elan E5 er nemlig smuk, hurtig, godt udstyret med moderne skrog, men kan også bruges af enhver familie. Thomas Iermiin fra Floor Yachts giver en rundvisning. Se også galleri.

ØRC'en flytter - vil ikke tage opmærksomhed fra kæmpe SailGP-stævne

Sommersejladsen Øresund Rally for Cruisers viser hensyn til sin nye storebror, der med F50-katamaraner lander i København den 11.-12. september. En weekend, hvor også ØRC'en skulle have været på vandet. I stedet sejler 180 festklædte både til Malmø den 5. september.

Strandet Granada 24 er flyttet til parkeringsplads i Tisvildeleje

Sejlbåden, der for tre uger siden stødte på grund ved den nordsjællandske sommerhusby, er nu fjernet fra strandbredden. - Jeg tvivler på, at den kommer ud at sejle igen, forudser den lokale sejler, Daniel Faber Threms.

Niels Jeppesen: Ny X5.6 er den sexede og hurtige cruiser

X-Yachts kommer til november med luksusbåden X5.6, der koster fra 6,7 mio. kroner. Vi mødte chefdesigner Niels Jeppesen og interviewer ham om båden. - Med denne båd har vi maksimeret og optimeret en masse nye detaljer, siger Jeppesen.

Businessmanden Lars Ive om Xp 38: Den kan håndteres af to

- Det er ikke mig, der bestemmer om bord, det har jeg ikke behov for, siger Lars Ive om at sejle på sin Xp 38 med kulfibermast. Læs, hvad den tidligere KDY-formand mener om Xp38eren. Artiklen er hentet fra arkivet.

Her er årets fem European Yacht of the Year-vindere

Få europæiske værfter kan prale af at have produceret en bådtype, der gør det så godt, at den tager én af de eftertragtede priser. Danske X-Yachts er blandt de dygtige vindere med den nye performance-cruiser, X4.0.

23 meter lange Braveheart of Sark bliver trækplaster til Walsteds Åbent hus

- Båden kan lige knibe sig under Svendborgsundbroen, forklarer værkfører Henning Bøgh til Koøjet, Fyns Amts Avis. Båden, der vejer 75 ton, kan ses lørdag den 1. februar.

Dehler 30 One Design tager pris i European Yacht of the Year 2020

Reese Marin i Aabenraa er stærkt tilfreds med, at det var en af deres bådtyper, der vandt den europæiske pris. Dehler 30 One Design, der blandt andet er skabt til Silverrudder, sejler som en drøm med fart og stabilitet, viste en Minbaad.dk-test.

16 solgte ClubSwan 36'ere er en succes

På boot-udstillingen, der slutter søndag 26. januar 2020, kan du se den hurtige ClubSwan 36, der med et foil løfter stævnen på slørsejlads, når vinden overstiger 8 m/sek. Se det kæmpe C-foil på båden, der næsten stikker tre meter.