Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion: Der er håb om en langsom genåbning af sejlklubberne efter påske

DGI og DIF er i øjeblikket i dialog med myndighederne om muligheden for at afholde udendørs aktiviteter uden kropskontakt. Indtil videre skal alle aktiviteter i sejlklubberne dog fortsat aflyses eller udskydes, ligesom klubhusene må holdes lukkede.

Forsvaret til sejlerne: Minimér sejlads, hav styr på udstyret og udvis ekstra forsigtighed

Forsvarets beredskab til søredning har under coronakrisen travlt med at støtte civilsamfundet. Sejlere opfordres derfor til at tilbringe påsken på landjorden, da presset på de ressourcer, der anvendes til redningsoperationer, er øget.

Politiet står klar til at bortvise udenlandske gæstesejlere

Regeringens grænselukning betyder, at gæstesejlere fra udlandet ikke er velkomne på landets lystbådehavne. Overtrædelser kan straffes med bøde.

 

Nyt satellitnetværk skal give sejlere bedre information om havisens bevægelser

Sejlere, der befinder sig i isfyldte farvande, kan med det nye system hyppigere modtage vigtige oplysninger om havisen. Systemet er i øjeblikket en del af et større projekt.

Hollandske Saffier Se Leisure - smart dagsejler med fire køjepladser

Selvom den 27 fod lange sejlbåd er skabt til kortere ture, kan båden med sine køjer om læ uden problemer blive udgangspunkt for længere weekend- og ferieture. Alle skøder og fald er ført til cockpittet.

Læsertal boomer på Minbaad.dk med 64.673 unikke besøg i marts

14,92 procent flere læste Minbaad.dk i marts måned i forhold til marts 2019, for tallene stiger under coronakrisen. Holder samme stigning til sommer, har vi over 90.000 læsere om måneden. I aften opgraderer vi derfor med mere serverplads.

To mænd forsvundet i over et døgn - hvid jolle efterlyses ved Lolland - nu er de fundet døde

De midaldrende mænd sejlede fra Holten på det sydlige Lolland mandag eftermiddag. Ifølge politiets oplysninger bar sejlerne ikke redningsvest, ligesom de ikke havde andet sikkerhedsudstyr ombord. - Vi frygter det værste, siger politiet. En frygt, der senere blev til virkelighed. Opdateret kl. 16.30

Voxpop: Bådforhandlerne er pressede - men flere onlinebesøg under coronakrisen

Mens de danske bådforhandlere må se langt efter kunderne i deres fysiske butikker, er aktiviteten på hjemmesiderne stærkt stigende. Det skaber håb om et boom efter krisen, selvom et begrænset salg i øjeblikket presser forhandlerne. Sara Sulkjær taler med branchen.

Kjøller i Taastrup lukker langsomt ned - Anders Kjøller til Webasto

Endelig lukning sker 31.12.2020. - Indtil da sælger og servicerer vi Eberspächer, Isotherm-køleanlæg og -køleskabe, varmtvandsbeholdere, ENO-komfurer og kogeapparater samt gasfittings til gasanlæg, ShurFlo-trykvandspumper med meget mere, siger ejer Anders Kjøller.

Datoen for OL 2021 er fundet - seks sejlere udtaget

Den 23. juli til 8. august 2021 afvikles verdens største sportsbegivenhed. Med over et år til legene er der god mulighed for at finde de sidste OL-atleter, heriblandt de danske repræsentanter i Laser Radial og RS:X Women.