Gå til hoved-indhold

Hent din båd hjem før Brexit ellers risikerer du at skal betale moms og told

European Boating Association (EBA) gentager sit budskab fra tidligere år: Du risikerer at skulle betale moms og told, hvis du henter en båd ud af Storbritannien efter 31. oktober.

 

Kun én ud af syv var ædru da skib gik på grund ud for Helsinborg

Der må have lugtet af sprut i kahytten, da fragtskibet, Baltic Carrier gik på grund den 24. september lidt nord for Helsingborg.

Syv bomber fundet på et flyvrag syd for Langeland

Det er Forsvarets minedykkere, der har gjort fundet i et flyvrag. Sejlere skal dog ikke frygte at gå grund på en af de store bomber, der er fundet i et fly.

Mastedæmper fra GP Covers gør din rullemast stille

På havnen i Egå må du ikke have en rullemast stående på din båd, hvis du ikke har en mastedæmper i fiberrulle i fra GP Covers i mastens hulkeele, for ellers bliver der klager fra naboer fra havnen, når rullemasterne hyler i vinden.

Watski-brandet deles - vil være bedste grossist med Nautec og bedste nethandel med Watski

Mens Watski fra den 1. oktober udelukkende skal satse på e-handlen, skal det nyoprettede Nautec udgøre en stærk spiller på grossist-markedet. - Det er ikke skallen, men indholdet, der tæller, påpeger Anders Jessen, der nu står i spidsen for Nautec.

Gast slået bevidstløs efter kraniebrud på 38-fods sejlbåd - sejler fløjet til Rigshospitalet

En mand fik kraniebrud, da storskødet rev ham omkuld i en ufrivillig bomning under en sejlads på Storstrømmen mandag formiddag. Dansk Søredningsselskab i Vordingborg blev alarmeret og tog til ulykkestedet og hoppede om bord og sejlede båden i havn.

Tre organisationer i fælles kamp for fri og sikker sejlads i indre danske farvande

Dansk Sejlunion, Foreningen af Lystbådehavne i Danmark og Danske Tursejlere har nedsat et ”Havforum Udvalg” som vil blandt andet fokusere på forhindringer som vindmølleparker, havdambrug og frygt for brolukninger.

Watergames udgiver bogen 'Yachtskipper af 3. grad'

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3-uddannelsen, men fem bøger, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog. Det ønske er nu opfyldt med en bog, der har ét samlet pensum.

Fire unge sejlere drev mod jernbanebro i Aalborg så masten knækkede

Sejlere på 19, to på 21 og en på 27 år drev hjælpeløse rundt i Limfjorden efter de havde fået et reb rundt om skruen. Mast knækkede og de ramlede også ind i mole med Nørresundby, viser billedserie på Nordjyske.

Når sejlere efterlader deres både - fx i Aarhus

‎Larzulrich Anders Ludvig Bindner tog ud til forladt båd, der var drevet i land, efter den i nogle uger havde ligget for svaj tæt på Aarhus Lystbådehavn. Sejleren fik fjernet et batteri, så det ikke forurener havmiljøet. Vil vi se det mere og mere med ældre både?