Gå til hoved-indhold

Banedanmark truer med at lukke Limfjordsbroen på grund af elektriske tog

Hvis det sker, vil broklappen på den vestlige af de to broer midt i Aalborg blive svejset fast. Skibe og både, der er højere end 4,4 meter, skal derefter sejle nord om Skagen for at komme på den anden side af broen. En omvej på 450 kilometer, fortæller Nordjyske.

Er dine VHF-rutiner blevet lidt rustne?

Mange fritidssejlere benytter kun deres VHF-radio et par gange om året, og så siver de praktiske radio-færdigheder langsomt ud i det blå. Derfor har Duelighedsklubben lagt videoer på Youtube, så alle kan få genopfrisket VHF-rutinerne inden sejlersæsonen begynder.

Tragedie i H-båd-klassen: 54-årige Per Hansen fra Thisted Sejlklub pludselig død

Per Hansen døde i lørdags, da han var ude på sin mountainbike, hvor han pludselig faldt om blandt venner. Den dygtige VM-gast efterlader sig tre børn. Vennen Søren Ottosen skriver her mindeord om den vellidte sejler, der sad i H-bådsbestyrelsen.

Åbent værft og stumpemarked hos Walsteds Baadeværft på Thurø

Lørdag den 1. februar 2020 kan du se, hvordan bådebyggerne arbejder med deres projekter i værkstederne og hallerne, forklarer direktør Bettina Walsted. Værftsejeren viser desuden en nyhed frem og holder stumpemarked.

Vandstanden kan stige med op til tre meter langs den jyske vestkyst

De sønderjyske sejlere i Vesterhavet bør slække fortøjningerne, inden et kraftigt lavtryk natten til onsdag går i land. Vandstanden falder atter i løbet af morgenen.

Hjemmeværnet sejlede 12 timer for at hjælpe grundstødt Granada 24-ejer – uden held

En lang næse ventede de frivillige reddere fra Vordingborg efter sejlturen til Tisvildeleje. På strandkanten lå den grundstødte Granada 24, men ejeren var forsvundet.

Bianca 27-ejer: Bådtosseri kan ikke gøres op i penge

Kay von Eitzen er ejer af en Bianca 27-sejlbåd, der er så flot, at den har prydet forsiden på Europas største bådblad. Yacht. Kom med om bord i den 43-årige klassiker bygget i Rudkøbing.

Første sejltur endte fatalt for ny bådejer: Granada 24 strandet ved Tisvildeleje

Et forsøg på at gå i land i Tisvildeleje kiksede for Rudi Nielsen. Efter to døgn i den grundstødte båd gik den grønne sejler lørdag i land. - Vi blev tæsket rundt, mig og min kat, forklarer han til Minbaad.dk.

Ny Arcona 345 med mere sejlareal flyder til juni

Arcona 345 har mere sejlareal end lillesøsteren Arcona 340, der er tegnet af Arcona-designer Stefan Qviberg, som døde i 2018. Hvem, der har slået stregerne til den nye model, der først flyder til juni. Artikel opdateret 13.1.20

 

X-Yachts viser et hav af både på boot - standen er på 650 kvadratmeter

Danmarks største lystbådeværft er selvfølgelig på verdens største bådmesse fra 18. januar. Læs her om de mange modeller, som X-Yachts disker op med i Düsseldorf. Seks mand har i en uge arbejdet med at stille standen op.