Gå til hoved-indhold

Kapsejler og bådsagkyndig Niels Gramkov til Jakob Jensens Bådeværft

Den aktive gast, der lige nu er vinder af Sejlsportsligaen, ingeniør Niels Gramkov, er med i ledelsen af Jakob Jensens Bådeværft i København.

Besøgstal på Boat Show status quo - 30.880 kom forbi

30.880 besøgte Boat Show 2019 over syv dage. Det er cirka 600 færre besøg end i 2017. Flere udstillere melder om godt salg, blandt andet salg af en Sessa 42 til 4,2 mio. kroner. Nyt IKEA-koncept blev afprøvet af Marine Proshop.

Joachim B. Olsen - manden der vil fjerne sejlernes forhadte statsafgift

Liberal Alliances skatteordfører foreslog med sit parti at sænke statsafgiften på kaskoafgift fra 1,34 til 1,0 %, hvilket kostede 20 mio. kr. for staten. - Det er jo forsvindende lidt i forhold til finansloven på 1.100 milliarder, siger han til minbaad.dk i et interview.

Sejlsportsfotograf Preben Nyeland udstiller fotos på Boat Show

Preben Nyeland er nu er pensioneret sejlsportsfotograf, men han var til America's Cup i 2013 i San Francisco, og i 2017 dækkende han Volvo Ocean Race. Han sælger og udstiller fotos på Boat Show i hal C.

Mød skatteordfører Joachim B. Olsen på Boat Show og tal om kaskoafgift

Flere af Folketingets skatteordførere gæster Danske Tursejleres stand på Boatshow i Messe C Fredericia til en snak om statsafgiftens fremtid. På søndag kan du møde Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

 

 

Verdens bedste sommer i 2018 har udløst stor optimisme i branchen

Det mener direktøren for en af landets helt store motor- og bådimportører, Mads Dahl-Jeppesen, som her medvirker i minbaad.dks voxpop, hvor vi på Boat Show taler med folk fra branchen. Udstilling kører også i dag til kl. 20, plus lørdag og søndag.

Sailing Aarhus vil skabe flere events med ny hovedpartner

Sailing Aarhus har fået vind i sejlene med virksomhedsfællesskabet Officelab, der tirsdag blev præsenteret som partner. Spændende events er på vej, lover direktør Jon Koch Hansen.

Sådan finder du farvandsudsigter og vindprognoser på DMI's nye hjemmeside

Flere sejlere er utilfredse, efter at DMI i starten af februar opdaterede sin hjemmeside med et nyt design. Instituttet kommer nu med hjælpende hånd til sejlerne i video, der guider til oplysninger om vind, strøm og bølger.

25-årige Lasse følger i jægersoldats fodspor: Vil ro rundt om DK i vinterkulden

Lasse A. Bøgh tog 13. februar de første åretag på sin Danmark Rundt-sejlads. Når roeren i mål, bliver han den anden roer, der har klaret distancen i vinterkulden alene - og samtidig den yngste dansker til at tage turen nogensinde.

Voxpop med sejlere efter Boat Shows første halvleg: Særlig atmosfære

Stemningen i Messe C rykker, mener flere besøgende, som Minbaad.dk har talt med. Unge og ældre går side om side i hallerne, hvor otteårige Emma blev skipper på egen båd i virtuel sejlads. På torsdag åbnes dørene igen til anden halvleg.