Gå til hoved-indhold

Sejldreven flerskrogs-færge skal bringe passagerer over Atlanten

Drop flyet og sejl mellem Southampton og Boston på miljørigtig færge. - Billigt og hurtigt er passé, understreger idémanden bag flerskrogs-færgen på 300 fod. Tjek selv prisen.

Nu skal speedbåde og vandscootere være ansvarsforsikret

Fra 15. maj skal speedbåde under 15 meters længde og vandscootere være dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring. Ellers må du ikke benytte fartøjet, fortæller Søfartsstyrelsen.

Musto følger Helly Hansen og overtages af canadisk varehus

Sejlere kan fortsat hoppe i tøj fra Musto efter salget af Helly Hansen i sidste uge. Det bekræfter det nu tidligere norske firma overfor minbaad.dk.

Helly Hansen opkøbt af canadisk varehuskæde for 4,8 mia.

Canadiere overtager det populære brand, der blandt andet har leveret beklædning til sejlerne. Helly Hansen skal fortsat sælges internationalt.

Vaavud begæret konkurs - flere vindmålere er ikke funktionsdygtige

Det danske firma har solgt sin sidste måler til sejlerne. Med en lukket app er det i øjeblikket ikke muligt for sejlerne at anvende Mjolnir- og Sleipnir-målerne.

Ny Swan 98 fås også med en teleskop køl

Swan 98 er nyeste yacht fra Nautor's Swan Yachts. Du kan designe båden til ens egne behov, blandt andet ved en teleskop køl, så dybden kan reguleres fra 4,9 til 3,2 meter.

Legeskibet sejler igen - besøg det i Dragør i Kr. Himmelfartsferien

Tag børnene med på havnen i ferien, hvor Legematroserne står klar til dans, leg og andet sjov. Få også parkourundervisning ombord.

Foiling er sjovt - men man vælter let

Det går stærkt - også når man styrter, viser video.

Lille men rummelig Jeanneau 319 Sun Odyssey ser dagens lys

Her en kort nyhed om Jeanneau 319, vi testede. Båden har et højt fribord, og der er rigelig ståhøjde i kahytten. - Der er nu to solgte i Danmark, fortæller Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg.

Legetøjsskib har krydset Atlanten - nu igangsættes redningsaktion

Skotske drenges skib skal akut have genopladt batterierne ved Jomfruøerne efter Atlanterhavskryds. Skibet har også været i Danmark.