Gå til hoved-indhold

Australier røg ud af kurs på Stillehavet

I stedet for Australien endte langturssejleren nær Hawaii, hvor han, efter 100 dage, blev spottet og hjulpet i land. Han havde ingen motor og dårlige sejl ombord.

DS vil have mere politi på vandet

Politiet skal tage patruljering mere alvorligt, mener Dansk Sejlunion. Dermed vil alle kunne færdes trygt, og fremtidige ulykker i havne- og strandområder kan undgås.

Sejlere fortæller om VM 2018 i ny film

I en officiel film for VM 2018 i Aarhus fortæller sejlere hvorfor Aarhus er et besøg værd, når der sejles om VM-medaljer og en kvalifikation til OL 2020.

Duelighedsklubben: Sejlerne skal vide mere om sikkerhed

Vidensdeling er fortsat vigtig, mener Duelighedsklubben, der nu fejrer sit 16. år. I 2018 er sikkerhed og viden derfor fortsat i højsædet.

Fulton: En kvart kilometer egeplanker skiftes på værft

Nationalmuseets tremastskonnert, Fulton, får en ordentlig tur på værft. En kvart kilometer egeplanker skiftes, og prisen for værfts-opholdet løber op mod 4 millioner kroner.

Nytårshilsen fra Malene: Minder fra det gode skib

- Jeg er nok ikke den eneste, der bruger de sidste par dage af året med at tænke på året der er gået og minder der er opstået, blogger Malene Wilken om sine nytårsaftener på langfart.

Polsk sejler reddet - kunne ikke kalde hjælp

Med ødelagt kommunikationsudstyr var det svært at tilkalde hjælp for polske Zbigniew Reket. Efter syv måneder til havs er han nu i land.

Formand Markert har en plan for 2018

I marts blev Line Markert udnævnt som den første kvindelige formand i Dansk Sejlunion. Nu forbereder hun sig på det andet år på formandsposten.

Et serviceeftersyn af de maritime kundskaber

Det er nu muligt at kaste sig over flere af Duelighedsklubbens opgaver ganske gratis. Få linket her.

Russisk fragtskib har problemer i Den Engelske Kanal

13 besætningsmedlemmer er endnu ombord på skibet, der kom i problemer tirsdag formiddag. Opdateret: Torsdag er fragtskibet bragt sikkert til Southampton.