Gå til hoved-indhold

Birger Hansen og X-Yachts i gang med at fikse den første X-79er

To af X-Yachts grundlæggere, Lars Jeppesen og Birger Hansen, hentede den første X-79er på Jersey i Atlanterhavet. Nu er firmaet i Haderslev ved at føre båden tilbage til 1979-look.

Kopi af 700 år gammelt handelskib vækker opsigt på Sydfyn

Kopi af gammelt handelskib fra hansestædernes tid besøgte i sidste uge Marstal, Svendborg og Rudkøbing. Skibet er på en større sommerrundfart.

Udspring fra Operaen 27 meter oppe - bådregistrering åben

Når Red Bull Cliff Diving igen kommer til København 25. august 2018, er det nu muligt at følge udspringskonkurrencen fra vandet. Der springes fra 27 meters højde på taget af Operaen.

Swan går nye veje - lancerer forvokset jolle med foils

En hurtig sportsbåd, ClubSwan 36, skal udvide værftets målgruppe. Den kendte designer Juan Kouyoumdjian har kombineret jolle- og kølbådssejlads.

Kim Specht havde kun en time igen i vandet før det var slut

Der er stor risiko for, at man ikke klarer sig, når kroppen kommer helt ned på 32 grader, siger ekspert om sejleren, det blev slæbt efter sin sejlbåd i næsten 7 timer. Se TV2-indslag med Kim.

SUP tillades i København - men kun i en prøveperiode

Den 15. juni kunne københavnerne med et SUP-board under armen sættes kurs mod havnen. Det er By & Havn, der har givet tilladelsen.

Den første Spækhugger D-1 fra 70erne i nye klæder

I Aarhus Lystbådehavn kan man se den første Spækhugger fra 70erne. 50 frivillige har arbejdet på båden, der står i 215.000 kroner med sponsorhjælp. Designer Peter Bruun var med på vandet. Flere fotos.

Kim lå i vandet i 6,5 timer efter sin sejlbåd - nu forklarer han sig

51-årige Kim Specht faldt i Ringkøbing Fjord i fredags og var minutter fra at dø. I redningshelikopteren var temperaturen nede på 32 grader. Nu fortæller han sin version for at undgå misforståelser.

Læserbrev: Derfor skal sejlere kunne rette en kurs for misvisning og deviation

Vagtholdsbekendtgørelsen taler sit tydelige sprog, mener Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben. Han ærgrer sig over censorers manglende fokus på lovkravet.

Tom sejlbåd fundet i Oslo med motoren kørende

Fredag fandt den norske redningstjeneste en tom 30 fods Maxi i Oslofjorden. Det tyder på, at der kun var én person om bord.