Gå til hoved-indhold

Familiebåden Hanse 348 vises frem på Ishøjs Flydende

Når der er Båd- og Vandsportsmesse fra 31. august til 2. september i Ishøj, har Reese Marin taget den nye Hanse 348 med.

X4⁶ nomineret til European Yacht of the Year 2019 - se den i Ishøj

X-Yachts nye X4⁶ har premiere på Ishøjs Flydende Bådudstilling fra 31. august. Se fotos af den nye X-Yachts, som designer Niels Jeppesen testede med kvalitetschef Dan Pedersen.

Kvinde fundet efter ti timer - var 95 kilometer fra Kroatiens kyst

En krydstogtferie endte helt galt for briten, der pludselig faldt i vandet langt fra land. Det lykkedes de lokale myndigheder at finde kvinden.

Motorbåd brændt i lyntempo så mand måtte hoppe i vandet ved Sydsjælland

- 1,2,3, så måtte vi forlade skibet, siger Hans-Christian Hørmann Hansen om den skæbnesvangre sejltur, hvor der gik brænd i motorrummet.

 

Omega 42 fra 1977 reproduceres nu i Tyskland

En tysk bådebygger har opkøbt de svenske forme og har atter sat gang i produktionen af den slanke kølbåd. Første eksemplar er søsat. Dragør-sejler Hans-Peter Johansen forklarer.

Søholm Yacht Service bygger ny 1500 kvm hal til store både

I forvejen råder firmaet ved Broager i Flensborg Fjord over 13.000 kvm halareal, samt 3.000 kvm udeareal. Den nye frostfrie hal får en portbredde på 11 meter og en porthøjde på 12 meter.

 

Bettina Walsted ny kaptajn hos Walsteds Bådeværft på Thurø

Der er nu en ny Walsted ved roret på Walsted Bådeværft A/S. Bettina Walsted har købt selskabet af sin søster, Sonja Walsted. I dag er der 15 ansatte.

Husbåd-drama ved Struer: Fra træls til seriøst problem

Fredag rasede stormen Johanne, og det fik husbåden på endnu en tur. Denne gang mod strandkanten, hvor den nu ligger fast på tang og sten ved Sdr. Lem Vig.

Nye typer Dragonfly 32 og 40 bygges nu af Quorning Boats

Med 50 års erfaring i at bygge foldbare trimaraner introducerer Dragonfly nu to nye medlemmer af Dragonfly-familien. Begge med det tjekkede Swing Wing-system.

Gik på grund med sejlbåd i en brandert - til afhøring hos politiet

69-årig mand fra Nyborgkanten fortryder nok, at han torsdag bad om hjælp fra Joint Rescue Coordination Centre under Forsvaret, fordi han i sin 28 fods sejlbåd var grundstødt i Odense Fjord.