Gå til hoved-indhold

Sejlere har et argument mere for at besøge Aabenraa

Reese Marin, forhandler af Fjord, Sealine, Marex, Hanse, Targa og Dehler er gået et step op med ny salgshavn med 18 bådpladser, 3.600 kvadratmeter hal og nyt salgskontor er på vej.

Opti-sejler Sebastian Poulsen fra Egå i samarbejde med Magic Marine

Aarhus Sea Shop og Magic Marine har indgået et samarbejde med 13-årige optimistsejler Sebastian Poulsen, som flere gange om ugen tager turen fra hjemmet i Herning til Egå Sejlklub.

Skærpede regler for vandscootere og speedbåde fra 15. maj

Der indføres obligatorisk ansvarsforsikring, objektivt ansvar for personskade og tab af forsørger + større mulighed for at konfiskere fartøjer.

Bavaria reddet frem til juni - 600 arbejdspladser foreløbigt sikret

Bavaria Yachtbau vil bygge både som normalt i de kommende måneder, og 600 ansatte har sikret deres løn til juni med, lyder det fra det sydtyske værft.

Det frygter sejlerne mest

Norsk undersøgelse viser at der specielt er to ting, som sejlerne frygter.

Bavararia Yachtbau insolvent - kapitalfonde siger stop

Tyske Boote-Magazin fortæller at det store sydtyske værft er i livkviditetskrise med en kredit på mere end 100 mio. euro. CEO siden 2015, Lutz Henkel, er fratrådt.

Drukneulykker rammer sejlere UDEN vest viser statistik for 2017

Drukneulykker rammer typisk ældre, mandlige lystfiskere UDEN redningsvest, viser Søfartsstyrelsens opgørelse for 2017. Sejlere MED vest er til gengæld fraværende i statistikken.

Ekstrem Oceantec 50 kan let sejle en tur på 250 sømil om dagen

Oceantec 50 bygges af slovenske Ocean Tec Yard og designes af Humphreys Yacht Design. Båden har en dybgang på 3,25 meter, bredde på 5,09 og er med vandballast.

Unge i Horsens sejler sig til job og uddannelse

Go Sail tager TV Syd med på Horsens Fjord, hvor der sejles i J/70ere. Peter Bjerremand Jensen fra Horsens Sejlklub forklarer.

Familien uden traditioner - Kløvedal inviterer indenfor på DR

Den folkekære familie med Troels Kløvedal i spidsen portrætteres i DR-serie. Hør eventyrerens børn og børnebørn, herunder Mikkel og Emil Beha, fortælle om deres særprægede opvækst.