Gå til hoved-indhold

Formand Markert har en plan for 2018

I marts blev Line Markert udnævnt som den første kvindelige formand i Dansk Sejlunion. Nu forbereder hun sig på det andet år på formandsposten.

Et serviceeftersyn af de maritime kundskaber

Det er nu muligt at kaste sig over flere af Duelighedsklubbens opgaver ganske gratis. Få linket her.

Russisk fragtskib har problemer i Den Engelske Kanal

13 besætningsmedlemmer er endnu ombord på skibet, der kom i problemer tirsdag formiddag. Opdateret: Torsdag er fragtskibet bragt sikkert til Southampton.

Julehilsen: Sejlere er heldige

Selvom vi har travlt med alt muligt, og nogle gange synes der går for lang tid med ikke at være på båden, så har vi oplevet den fantastiske ro der er på vandet, skriver Malene Wilken.

Kapsejlads i modelbåde - efter kapsejladsreglerne

Det behøver ikke tage en masse tid og koste mange penge at sejle. Modelbåden Dragon Force 65 er på flere punkter en tro kopi af en 'rigtig' sejlbåd.

Mr. Luffe fortæller om ny Luffe 58

Vi har været hos Luffe Yachts i Kolding og set til byggeriet af Luffe 58, der bliver med sænkekøl. Chef for værftet siden 1973, Oluf Jørgensen, forklarer om båden.

Forhandlerne melder om rekordstor julehandel

Det blev en travl december for udstyrsforhandlerne, der har haft mange kunder i butik og på nettet. Men der er ingen sure miner over lange arbejdsdage - tværtimod.

Hallberg-Rassy 64 satser på europæisk eg

Svenskerne går nye veje forud for verdens største bådudstilling boot til januar. Under dæk får værftets flagskib, Hallberg Rassy 64, et nyt udseende med lys europæisk eg.

Seascape 14 til single- og doublehanded

Det slovenske succesværft går nye veje. For første gang designer værftet en Seascape uden ballastkøl og med blot ét ror og negativ stævn.

Superyachten Ngoni - 'Et visuelt våben'

Yachten Ngoni er designet af Ed Dubois, som måtte lave flere skitser før ejerens ønske om en hurtig og aggressiv båd blev opfyldt. Ngoni er 190 fod med spa på fordækket, samt træningsrum.