Gå til hoved-indhold

Stem nu på din kandidat til Klubudviklingspris 2018

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er offentliggjort. Prisen uddeles 17. marts på DS-generalforsamling til en som skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten.

Morten Brandt nomineret til 'Sailor of the Month'

De populære sejladser, Silverrudder og Vegvisir, har bragt eventskaberen i internationalt fokus. - Jeg er meget stolt og beæret, fortæller tidligere BådNyt-redaktør Brandt til minbaad.dk.

CEO i Quicksilver meldt savnet - båden fundet tom

54-årige Pierre Agnes forsvandt tirsdag. Han var stævnet ud på Atlanterhavet, men kun båden er drevet i land.

J/70 Europamesterskab til København i 2020

Danmarks hurtigst voksende kølbådsklasse, J/70, får i 2020 sit første store internationale mesterskab på hjemmebane med KDY som arrangør i Skovshoved.

Danske Tursejlere vil adskille lovpligtig ansvarsforsikring

Danske Tursejlere nytænker den lovpligtige ansvarsforsikring, og foreslår at adskille den i to forsikringer. Søfartsstyrelsen arbejder på den nye lov.

LiteXP: Når vinden dør - ror du

Denne specielle jolle LiteXP på 180 kilo, vakuumstøbt og kulfiber-forstærket, er en rigtig eventyr- og ekspeditionsbåd. Vi så den på boot, hvor 247.000 besøgte udstillingen.

Prøv brosimulator i Hvidovre - radar og AIS-kursus hos Furuno

Furuno A/S afholder atter radar og AIS kursus for interesserede lystsejlere. Oplev et skibs brosimulator, hvor teorien om radar og AIS kommer i brug.

Bådmagasinet køber BådNyt - nu kun ét trykt bådblad i Danmark

Det sker efter fusion af to bådblade. Første samlede udgivelse kommer til påske. Gør Det Selv artikler vil fremover optræde i Bådmagasinet.

Travlhed hos Walsteds der savner folk

Det går godt for bådeværftet på Thurø, fortæller værkfører, Henning Bøgh. Store yachter såvel som klassiske 70'er-både finder i dag vej til den sydfynske ø.

DIF vil have alsidig tv-dækning - mere sejlsport på vej?

Politikerne skal fokusere på en bred sportsdækning i medieforliget, mener DIF. Med medaljer og unikke personligheder kan det (måske) bane vejen for mere sejlsport i tv.