Gå til hoved-indhold

25 frivillige redder nødstedte sejlere i ny forening

Ærø Søredningsforening har erhvervet sig sin første redningsbåd, og er dermed klar til at hjælpe sejlere i Det Sydfynske Øhav. Det er lokale øboere, der bemander båden.

Jubel - X-Yachts sælger 50 X4 på et halvt år

X-Yachts har solgt over 50 af den nye X4 i år, heraf otte til Danmark En båd, der koster fra tre mio. kroner. Nu kan du se den på den flydende i Ishøj. Interview.

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.

Journalist-elev til minbaad.dk søges

Er du sejler og mangler et studenterjob, hvor du kan være hjemme og skrive til sejlere, når det passer dig, så læs videre.

Fynbo er bidt af en gal Arcona 410

Ejer Lars Bang-Nielsen og Mads Kirchheiner arbejdede dybt koncentreret med trim, da vi mødte duoen under Palby Fyn Cup. Her et portræt af manden og den svenske båd.

Kronprins Frederik til rejsegilde på sejlsportscenteret

Torsdag kastede kronprinsen royalt glans over rejsegildet i Aarhus. Sejlsportscenteret tilbyder faciliteter i verdensklasse og bliver et fyrtårn for dansk sejlsport.

Marex klar til at indtage Flydende bådstilling i Ishøj

- Motorbåde sælger for tiden, mere end sejlbådene gør, forklarer Henrik Reese, der i Ishøj i starten af september udstiller de norske både Marex 310, 320 og 375.

Svalbard: Løs toiletslange førte til synkende Bavaria

En tysk sejlbåd sprang søndag læk i Nordishavet. Toiletslange havde løsnet sig fra skroggennemføringen, forklarer politichefinspektør Arnt Rennan til minbaad.dk

Da Folkebåden Havfruen blev slæbt gennem gaderne

Nybygget Folkebåd fra bådebygger Kaae blev i 1969 trukket på planke gennem byen - nu kommer den igen til Sydfyn i denne uge i Svendborg Classic Regatta.

Søredningsselskab hjælper sejlere gratis - men kun 3000 er medlem

Dagligt kommer de frivillige hos Dansk Søredningsselskab lystsejlere til undsætning. Alligevel er kun 3000 af de i alt 250.000 danske sejlere medlem af foreningen.