Gå til hoved-indhold

J/70 Europamesterskab til København i 2020

Danmarks hurtigst voksende kølbådsklasse, J/70, får i 2020 sit første store internationale mesterskab på hjemmebane med KDY som arrangør i Skovshoved.

Danske Tursejlere vil adskille lovpligtig ansvarsforsikring

Danske Tursejlere nytænker den lovpligtige ansvarsforsikring, og foreslår at adskille den i to forsikringer. Søfartsstyrelsen arbejder på den nye lov.

LiteXP: Når vinden dør - ror du

Denne specielle jolle LiteXP på 180 kilo, vakuumstøbt og kulfiber-forstærket, er en rigtig eventyr- og ekspeditionsbåd. Vi så den på boot, hvor 247.000 besøgte udstillingen.

Prøv brosimulator i Hvidovre - radar og AIS-kursus hos Furuno

Furuno A/S afholder atter radar og AIS kursus for interesserede lystsejlere. Oplev et skibs brosimulator, hvor teorien om radar og AIS kommer i brug.

Bådmagasinet køber BådNyt - nu kun ét trykt bådblad i Danmark

Det sker efter fusion af to bådblade. Første samlede udgivelse kommer til påske. Gør Det Selv artikler vil fremover optræde i Bådmagasinet.

Travlhed hos Walsteds der savner folk

Det går godt for bådeværftet på Thurø, fortæller værkfører, Henning Bøgh. Store yachter såvel som klassiske 70'er-både finder i dag vej til den sydfynske ø.

DIF vil have alsidig tv-dækning - mere sejlsport på vej?

Politikerne skal fokusere på en bred sportsdækning i medieforliget, mener DIF. Med medaljer og unikke personligheder kan det (måske) bane vejen for mere sejlsport i tv.

North Sails 3Di Nordac får Pittman Innovation Award

North Sails lancerede i 2017 3Di NORDAC tursejl lavet af polyester. Sejlet har nu vundet årets Pittman Innovation Award.

Ny Hanse 348 ses på boot til søndag

Verdens største udstilling viser masser af nye både frem. Her en Hanse 348, der passer godt til de danske havne. Båden fås efter eget farve- og materialevalg. Hanse tilbyder ekstra mange kombinationer.

Youth Vikings Denmark vil besøge danske klubber

Bliv støtteklub for America's Cup-sejlerne fra Youth Vikings Denmark, som fortæller historien om en gruppe danske talenter på den helt store sejlsportsscene og deres oplevelser på Bermuda.