Gå til hoved-indhold

Danboat lukker - men slukker ikke

Danboat, også kendt som Søsportens Brancheforening, ophører som selvstændig forening 30. september 2017. Den lille forening havde ikke gennemslagskraft på Christiansborg.

Højt tempo før Ishøj flydende

Ishøj Båd- og Vandsportsmesse løber af stablen fra fredag 1. september til søndag 3. september, og der knokles i højt tempo for at gøre alt klar. Se Henrik Hansen fotos.

Nye Hallberg-Rassy 340 og Vindö 32 ses i Orust

Oplev verdenspremiere på flere både når Skandinaviens største sejlbådsmesse åbner dørene i weekenden 25. -27. august i Ellös på Orust, nord for Göteborg.

Krigsskib kom hollandsk sejler til undsætning

Krigsskibet 'Absalon' hjalp indenfor kort tid hollandsk sejlbåd efter en knækket mast ud for Oksbøl i Vesterhavet.

Italia 9.98 nu med dobbelt ratstyring - ses i Ishøj

Også italienske sejlbåde, der som regel vinder kapsejladser, finder vej til Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Fx Italia 9.98 i en ny club version med mere komfort.

Sejler, sådan får du opmærksomhed

Norske sejlere trækker overskrifter, efter at de stoppede hele cykelløbet Ladies Tour of Norway-feltet. Udbrydere og senere feltet måtte pænt vente bag bommen.

Jeanneau 57 - største båd på Ishøjs flydende

Tempo Baadsalg stiller med stor fransk båd med fire kahytter, når Ishøj Båd- og vandmesse starter fredag 1. september. Se hvad du får for 3,7 mio. kroner.

25 frivillige redder nødstedte sejlere i ny forening

Ærø Søredningsforening har erhvervet sig sin første redningsbåd, og er dermed klar til at hjælpe sejlere i Det Sydfynske Øhav. Det er lokale øboere, der bemander båden.

Jubel - X-Yachts sælger 50 X4 på et halvt år

X-Yachts har solgt over 50 af den nye X4 i år, heraf otte til Danmark En båd, der koster fra tre mio. kroner. Nu kan du se den på den flydende i Ishøj. Interview.

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.