Gå til hoved-indhold

Hvorfor brugte nødstedte kvinder ikke nødsignal?

CBS bringer her et kort indslag om to amerikanske kvinder, der drev rundt i Stillehavet i 150 dage, men var der nød om bord?

Monaco-designer inspireret af asiatiske skibe og origami

George Lucian, Monaco, er inspireret af traditionelle asiatiske sejlskibe og papirfoldekunsten, med sit nyeste projekt. Se den originale SY 'Project Origami'.

Flydende udstilling i Ishøj hvert år frem til 2022

Efter at Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse havde 20.746 besøgende og har stor opbakning fra branchen, skal udstillingen køre hvert år, fortæller Henrik Jørgensen fra Team Tempo.

Kvinder drev rundt i 150 dage - historie i modvind

To kvinder fra USA hævder at have drevet rundt i 150 dage, efter motorhavari under storm. Metrologer og kystvagt modsiger historien med rapporter om vejrforhold og nødsignaler.

Mærkater skal stoppe unødige eftersøgninger

Søsportens Sikkerhedsråd anbefaler mærkater med kontaktinformationer, for at spare ressourcer til unødige eftersøgninger.

180 fods luksus til salg for 211 mio. kr.

Specialbygget båd fra Vitters Shipyard sat til salg i Caribien. 180 fod, med et flygel fx og traditionel indretning. Pris på 211 millioner kroner. Masten kan bære 3300 kvm sejl.

Optimist og Laser-lejr i Egå med bagedyst og foredrag

I weekenden var der landslejr for Optimist- og Laser sejlere i Egå Sejlklub. To dage med intens træning, foredrag af Martin Kirketerp og intern bagekonkurrence for Laser-sejlerne.

Gabart vil sætte ny rekord jorden rundt - under 50 dage

Lørdag startede Vendee Globe-vinder François Gabart jorden rundt i trimaranen 'Macif'. Han skal være tilbage inden jul hvis han skal slå Thomas Covilles rekord fra sidste år.

Vendée Globe: Thomson går efter teknisk fordel med ny båd

Britiske Alex Thomson har på randen af Transat Jacques Vabre annonceret, at han bygger en ny IMOCA 60 til den næste Vendée Globe, solo rundt om jorden i 2020.

Tilmelding til Palby Fyn Cup 2018 med Early Bird

Tilmeldingen til Palby Fyn Cup 2018 er netop åbnet. I år kan det betale sig at tilmelde i god tid, der er nemlig tilføjet et "Early Bird"-koncept.