Gå til hoved-indhold

Ungdomsnetværket i fuld gang - har fundet de første fokuspunkter

Uddannelse og fastholdelse af hjemvendte efterskoleelever er blandt de fire hovedområder, som Dansk Sejlunions Ungdomsnetværk vil arbejde for.

Brugtbådsvæg hjalp nye sejlere i Fredericia

De besøgende kunne også se brugte både på Boat Show, hvor væggen på DS’ stand gav et overblik over markedet. Flere unge sejlere er på vej, lyder meldingen.

31.553 besøgte Boat Show 2017 - rekord

Bådudstillingen fik det højeste besøgstal siden 2009 - Der var en helt anden positiv stemning end for to år siden - en kæmpe forskel, siger bådsælger Mads Dahl Jeppesen.

HMI-elever kan nu vælge mellem kap- og tursejlads

To nye spor ser dagens lys på Hou Maritime Idrætsefterskole. Kap-eleverne kan deltage i Sejlsportsligaen, mens eleverne på tur-linjen skal på længere sejladser i Danmark.

11-årig sejler hædres med Viggos Legat

Den dygtige og meget ihærdige Optimistjollesejler, Nicklas Harboe Holt, fra Egå Sejlklub snupper flot pris. Hver uge kører han 400 km. for at komme til træning.

Grossist-boss: Højtryk i branchen - galleri

- Sejlerne er virkelige sultne nu. Der har været et vakuum længe, men nu købes der igen, siger Peter Helleskov fra Palby Marine, der er på Boat Show, der slutter søndag.

Sejler blandt andet dømt for at navigere efter iPad

26.000 kroner kostede det i bøde at sejle efter en app på sin iPad i England. Det sker efter kollision med et DFDS-skib.

Foldbar RIB - eneste på markedet

Se hvordan forhandler Lars Fandrey pakker 36 kilo let Foldable RIB ud. En hollandsk båd, der vises frem på Palby Marine Proshops stand i Fredericia.

Match 28 er lidt frækkere end de andre

Sammenlignet med J/70'eren er Match 28 hurtigere og sejere, mener Rasmus Grønne, lærer på Venø Efterskole. Han er vild med skolens tre Match 28’ere, som vender på en femøre.

Udstillings-boss: Bådsalg går strygende på Boat Show

På minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk stand fik vi to minutters interview med udstillingschef Lars Søndergaard, der tror på over 30.000 besøgende.