Gå til hoved-indhold

Nytårsforsæt: Køb to (billige) både

Jeg er på 3. år ejer af Drabant 24 i Kerteminde og H-båd i Aarhus. Det virker. En til tur og en til kap. Men faktisk bruges bådene til begge dele.

To nominerede nyheder fra Reese på Boat Show

Den internationale presse, herunder BådNyt, har nomineret Dehler 34 og Marex 310 som European Boat of the Year 2017. Fra 24. februar ses de i Fredericia på Boat Show.

Nyuddannede Pro-Skippere sejler XP50 over Atlanten

For en måned siden afsluttede de første otte sejlere Pro-Skipper-uddannelsen hos Oure. Nu sejler halvdelen af holdet 50-fods båd fra Cap Verde til St. Martin.

Nye betingelser hos Pantaenius giver fordele til sejleren

Pantaenius vil skabe klar ramme uden hvis’er og men’er. Ændringerne gælder fra 1. januar og tilføjer bl.a. fordele til kasko-, ansvars- og ulykkesforsikringerne.

Troels Kløvedal modtager ridderkorset

Dronning Margrethe har valgt at tildele den meget syge Troels Kløvedal ridderkorset. Det bekræfter Kongehuset over for DR Nyheder. Sejleren vil dø før lammelser sætter ind.

Stormen kommer nærmere - se billeder fra Vestkysten

Det trækker op til storm. 'Urd' har nu givet vindstød af orkanstyrke ved Horns Rev. Risiko for stormflod på Nordsjælland.

Kattegat får vindstød af orkanstyrke

Når stormen 'Urd' rammer Danmark sent 2. juledag bliver det med vindstød af orkanstyrke, fortæller TV 2 Vejret. Roskilde Fjord vil gå 1,66 meter over daglig vande.

Boat Show: Tre kvinder på scenen

OL-bronzevinder, modig eventyrer og familie på langfart er blandt trækplastrene på scenen under Fredericia BOAT SHOW 2017 i februar og marts.

Aarhus-designer: Både skal være lette men stabile

- Hvis du har stabiliteten og ikke krænger for hurtigt, så får du mere fart ud af båden, forklarer Jan Pedersen fra Design Big, der har tegnet Frost 38.

Jule-orkan truer Danmark

Orkan år en langvarig storm i juledagene rammer Danmark, kan det blive med vindstød af orkanstyrke. Se animation fra TV2.