Gå til hoved-indhold

Nordship 360 bliver vartegn for messe i Fredericia

Ved indkørslen til Boat Show 2017 i Fredericia møder man Nordship 360 DS, der er opstillet foran messen, der starter fredag klokken 12.

Optimisme i branchen: Marex 310 solgt 6 dage før udstilling

Reese Marin tyvstartede Fredericia Boat Show med salg af Marex 310 Sun Cruiser 6 dage inden åbningen på fredag. Vedbæk-sejler slog til.

 

Beneteau Oceanis 41.1 får Danmarkspremiere i Fredericia

Kom om bord på den franske nyhed, Beneteau Oceanis 41.1, på dette års Boat Show om en måneds tid. Risbjerg A/S udstiller båden, som minbaad.dk har testet.

Sådan forbereder du en MOB-situation

Forebyggelse, forberedelse og træning er afgørende facetter i forbindelse med mand over bord. Søsportens Sikkerhedsråd guider med konkrete råd.

5 brugte trailerbåde til tur- og kapsejlads

Spænd båden bag på bilen og kør til spændende farvande eller kapsejlads. Se bl.a. én af Danmarks hurtigste DH-racere.

SUP-verdensmester må droppe Skagerrak-kryds efter 116 km

Danske Casper Steinfath, som har vundet tre VM-titler, hoppede i følgebåden efter 16 timer og 20 minutter. Der var ikke flere kræfter tilbage.

Derfor er X-Yachts brugte både i god form

X-Yachts Flemming Ancher viser værksted og brugtbåds-udstilling, hvor en X-34 ser spritny ud. Vi besøger værftet i Haderslev.

Se både fra Nordship og Faurby under opbygning i weekenden

Nordship og Faurby åbner værfts-dørene og byder nysgerrige indenfor. Se helt nye og brugte modeller samt både, der endnu ikke er klar til at forlade hallen.

Sådan dyrker du fitness på båden

Du kan faktisk røre dig om bord, ikke mindst hvis sejlbåden er stor, men måske er der alligevel fitnesstips at hente i video.

Verdens største sejlskib går gennem Øresund

Russisk rigmand har fået bygget en yacht på hele 144 meter, og nu står den til søs. Turen starter med at gå forbi Danmark i dag.