Gå til hoved-indhold

Sejler fundet død - skulle sejle ny båd hjem

72-årig mand er tirsdag fundet død ved Æbelø. Han var på vej mod Assens i sin nyindkøbte båd.

Boot-udstilling: Få dansk guide på ny Jeanneau 51

På lørdag åbner Boot i Düsseldorf med næsten 500 både. Stewart Moeliker-Twigg fra Tempo Bådsalg tager sig af danskere på udstillingen

Dansk 7-mS nomineret for bedste restaurering

7m-S "Victoria" fra 1918, ejet af Vidar Illum, har nu fået sin båd nomineret af Classic Boat. Du kan nu stemme på båden, der har været fire år undervejs. Hør om den i Hobro.

Broproblemer i Limfjorden: Skibe skal passere på 11 min.

Mellem 12.52 og 13.03 kan skibstrafikken sejle gennem Jernbanebroen. Planen var ellers, at broen skulle åbne 8. januar efter halvanden måneds restaurering.

Boot-udstilling: Lad drømmene starte

Verdens største bådudstilling Boot i Düsseldorf starter om en uge 21. januar. 440 værfter udstiller 1.800 både. Danske Reese viser bl.a. Hanse, Dehler og Marex frem.

Lektor: Tjek vejret før du sejler

Lektor på Marstal Navigationsskole, Mette Hundahl, Svendborg har skrevet bogen "Vejret på vandet" til søfolk og sejlere. Mette Hundahl giver gode råd om vejret på havet.

Far og 6-årig datter i sikkerhed efter 25 dage på havet

Efter fire dages sejlads gik ét af to ror i stykker på Alan Langdons seks meter lange katamaran. Sejlerne er nu dukket op i Australien.

Boat Show fokuserer på sejlerdrømme – mød Emil Erichsen

Skoler med sejladslinjer sætter unge stævne 2. marts i Fredericia. Her kan de bl.a. opleve Emil Erichsen, prøve SUP-board og møde jævnaldrende med saltvand i blodet

Dansk Swan 60 sælges nu

Peter Lerbrandt fra Hellerup sælger sin hurtige Vertical Smile fra 2010. Se hvad luksusbåden nu koster.

Derfor har X4 en kølprocent på 50

X-Yachts nye performance cruiser har masser af bly i bulben. Det er der en god forklaring på, som vi fik i Haderslev. Fleste både i dag har kølprocent på cirka 33.