Gå til hoved-indhold

Elektriske bådmotorer fra Lynch distribueres nu i Danmark

Elektrisk bådmotorer giver bæredygtig sejlads uden røg og støj. Solbaaden.dk i Aarhus er ny importør af Lynch, der har patenteret el-motorer.

 

Rammer stenmole i mørke i Køge - måske med 20 knob

43-årig mand havde ikke styr på sin 22 fods speedbåd, der ramte mole, så han røg på sygehus. Han sigtes for spiritussejlads, skriver sn.dk

20 sejlere knaldet ved Langelandsfestival

Bådrazzia. I forbindelse med Langelandsfestivalen besluttede politiet at kigge lidt nærmere på bådfolket i området, skriver fyens.dk

Signe ligger for anker: Alt flyder forbi i Hudson River

Fredag blev der fundet et lig længere oppe ad Hudson ved begyndelsen til Harlem, som blev bragt til marinaen på 79th Street på Manhatten.

Sejl ikke gennem Bøgestrømmen - dybde på kort passer ikke

- Jeg vil ikke anbefale både med over 1,8 m dybgang, at gå gennem Bøgestrømmen, forklarer Horsens-sejler Christian Blæsbjerg efter han gik på grund med sin First 36.7.

Båd bygget af 5.000 plasticflasker

Fire mænd har bygget en båd af plastikflasker og vil ved hjælp af pedalkraft sejle fra Tjekkiet til Tyskland. Alt sammen for at sætte fokus på Europas plastikspild. Se galleri.

Tuco i Faaborg tilbyder igen vinteropbevaring af både

Godt nok er det stegende hedt, men det er tid nu at tænke over om du vil ha din båd indendørs, mener Tuco Yacht Værft ApS, der åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller.

11 svenskere øver sig 30 timer i en redningsflåde

I juni gennemførte Sjöräddningssällskapet med Chalmers og EU-projektet SMACS en øvelse i en redningsflåde i Göteborgs yderskærgård.

Et år med Aron - et liv med skipperen - træskibe sejler Fyn Rundt nu

Siden 1968 har skipper Kristian Lund levet af at sejle med den gamle skonnert ARON af Svendborg. I en livsstil og en kærlighed til de store, gamle træskibe, viser film af Anders Dylov.

 

Oure udklækker nye sejlere på sommerkursus

Minbaad.dk er atter på Oure, hvor vi har fulgt nye og erfarne sejlere. Nyt tiltag i år er distancesejladsen Fyn Rundt - næsten.