Gå til hoved-indhold

Båd til millioner af kroner ødelægges under isætning

Vi håber kranføreren har en god forsikring.

Dreng falder i vandet og flænses af motorskrue fra sin gummibåd

17-årig dreng blev hentet af helikopter i Ballen på Samsø efter skruen ramte ham, efter gummibåd cirklede rundt om ham.

Campisternes indtog i Middelfart Havn

Først lægger campisterne autocamperen ved slæbestedet, og nu lægger campingvognene til ved broerne i Middelfart. Er campingpladsen lukket?

Nu stjæles der ikke længere påhængsmotorer fra Sønderborg Sejlklub

TV Syd forklarer at en alarm vækker hele havnen, hvis en tyv forsøger at stjæle påhængsmotorerne. Unge fra universitet i Sønderborg har fundet løsningen med systemet Fydico.

Sydfynske sejlere vinkede farvel til 400 meter Marstal Maersk

Med Ærøflaget højt blafrende i masterne slog bunkevis af joller, sejlskibe i alle størrelser og sågar kajakker kurs mod Marstal Bugt søndag eftermiddag, skriver Fyns Amts Avis.

Arcona 380 - bedste Arcona nogensinde

Den svenske Arcona 380 til 1,98 mio. kroner, har længere vandlinje end Xp 38 og vejer et ton mindre, men med omtrent samme sejlareal. Test viser at den sejler 7,6 knob på kryds.

Nye sejlerbøger til ferien

Mangler du lekture i sommerferien, så er der kommet flere nye bøger. En omfattende håndbog om sejltrim og en ”must-have”-bog om Ib Pors Nielsen til flerskrogsentusiaster.

Ny opdateret Vaavud vindmåler til smartphones

Vaavud, firmaet bag verdens første vindmåler til smartphones, er nu klar med forbedret vindmåler, der foretager 40.000 målinger per sekund.

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Norsk bådjournalist ror nu fra Moss til København

70-årige Ulf Johnsen er startet med at ro til København. - Er du allerede begyndt at fortryde, lyder det på videoen af den skøre nordmand, vi kender godt.