Gå til hoved-indhold

Du drukner i havnen

Der er sket et stort fald i antallet af drukneulykker. Men påfaldende mange drukneulykker sker i havnen, når folk går til og fra båden. Og det går ofte ud over mænd i 60 års alderen.

Sæson for døde både?

En juniorbåd der opgav ævret i Svanemøllehavnen. Er det en ny tendens i havnene?

Carbonite 21 fra Kerteminde flyder snart

Bådebygger Jonas Sørensen har nu mast på sin 510 kilo Carbonite 21, der minder om en Mustang 616 - bare langt mere ekstrem.

Glasfiber-revolution er tema på bådmuseum

I 1960'erne revolutioneredes dansk bådebyggeri, da byggematerialet for alvor skiftede fra træ til glasfiber. Det er temaet for årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads

10-Meter R-klassebåd Ghoster solgt til Norge

Et af Danmarks kendeste og mest berejste lystfartøjer, "Ghoster", flager ud. Ulla-Britt Lyman har solgt båden. Om en uges tid vil den sejle fra Thurø med norsk flag på hækken.

Ny Bavaria Cruiser 41 med mere lys i kahytten

Det sydtyske værft, Bavaria Yachtbau, sender om få måneder en ny turbåd på markedet. - Den afløser Bavaria 40, fortæller importør, Michael Floor.

Bella Center aflyser bådudstillingen i 2014

Bella Center ønsker ikke at holde bådmesse i 2014. De økonomiske forhold er for dårlige og bådbranchen for presset. Bella Center mener ikke, at der er belæg for at holde en så stor messe.

Skatterådet: Udenlandsk medejerskab sparer ikke for kaskoafgift

Skatterådet giver nu et bindende svar, som klart fastslår, at udlandsmodellen ikke giver skattefrihed ved afgift omkring kaskoforsikring af både, fortæller Dansk Sejlunion.

Direktør for Elvstrøm Sails Claus Olsen træder tilbage

- Jeg har ledet Elvstrøm Sails i 33 år, gennem både let brise og i stiv kuling. Nu er tiden optimal for et generationsskifte,” siger 58-årige Claus Olsen. Læs interview og se også stillingsopslag.

Speedbåd sejler ind i stendige i København - 12 slynget ud

Det var en meget voldsom bådulykke, der indtraf sent fredag, da 12 personer forulykkede i deres speedbåd ved Trekroner i København. Ingen bar redningsvest, da de ramte vandet.