Gå til hoved-indhold

Bogense Sejlklub forklarer sig igen om brugerbetaling ved stævner

Nordfyns Kommune og Bogense Sejlklub har holdt møde om håndtering af stævner fremover. Havnefoged Poul Erik Nielsen blev bortvist fordi han satte H-både gratis i vandet til stævne.

Hvad sker der i Rungsted?

Er det en reparation af hækken, konvertering til galease eller er Factory Girl blot ved at forberede sig til ØRC-sejlads i morgen med 400 sejlere, der opstemt sejler til Sverige fra Hellerup?

 

Hurtig Xc 50 er Birger Hansens drømmebåd

Xc 50eren er til tur, men båden til seks mio. kr. er hurtig, viste den i X-Yachts Gold Cup, hvor den enkelte gange sejlede fra en fire ton lettere Xp 50er. Mød medejer af X-Yachts, Birger Hansen.

Mød marinaguide.dk på hanseboot i Hamborg

Går turen til bådudstillingen i Hamborg sidst i oktober, er der gode muligheder for at vinde et gratis ophold i en dansk havn næste sommer.

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.

Fra X-Yachts til Elvstrøm Sails i Aabenraa

Kommunikationsuddannede Tine Palmer Franch er nyansat som marketingkoordinator hos Elvstrøm Sails.

Sejlbåd hang fast i Masnedøbroen - sejl på cykelsti

Lokomotivfører Erik Christensen spærrede øjnene op. En sejlbåd sad fast på broen. Sejlet var flækket og blæste ind over cykelstien og lidt af højre vejbane. Se fotos.

Tid til konservering af påhængsmotoren

Snart er vinteren over os. For at beskytte påhængsmotoren mod korrosionsskader skal kølesystemet renses og konserveres. Et konserverings-kit klarer sagen.

Selvstyrer og kortplotter styres fra rorpind på ny Luffe 3.6

Luffe 3.6 havde verdenspremiere under den lille udstilling i Kolding. Vi talte med Oluf Jørgensen, der nu præsenterer afløseren til Luffe 37.

Tuco fik besøg af Regeringens embedsmænd

Tuco Marine Group i Faaborg havde i denne uge besøg af Regeringens embedsmænd og mange andre spidser, som et led i Dansk Industris studietur.