Gå til hoved-indhold

Mini-udstilling i Kolding den 31. august og 1. september

- Luffe, Nordship og Bøges Både flyder 105 år til sammen og det har nu udviklet sig til en udstilling med 26 udstillere, forklarer Finn Mortensen fra Kolding Sejlklub, der arrangerer.

SOK opgiver 55-årig sejler i Kattegat

Efter adskillige timers forsøg på at finde en forsvundet sejler ved Anholt har Søværnet tirsdag aften indstillet eftersøgningen. Der var en anden om bord, da sejleren faldt i vandet.

Bådbranchens succes: 10.250 besøgende i Dragør

- Vi er virkelig godt tilfredse med besøgstallet i Dragør, men næste år går vi igen efter en udstilling i Egå, så det skifter mellem landsdelene, siger udstillingschef Michael Floor. Se også galleri.

Sejlere strømmer til udstilling i Dragør

Fredag kom der 1.975 besøgende og lørdag kom der 4.877 til Flydende Bådmesse. - Fantastiske besøgstal, vi håber at endnu flere kommer ud til Dragør i dag, siger udstillingschef Michael Floor.

Advarsel fra Drage-sejler: Pas på Surstrømming - nu sjov video

Mad om bord: ADVARSEL!! Hvis du nogensinde ser sådan en dåse skal du behandle den som var det en håndgranat. Svensk Surstrømming er nemlig rådden fisk, siger Philipp Skafte-Holm. Se 1 min og 50 sek. ind i video.

72 procent flere unikke læsere på minbaad.dk

Den seneste måneds tid er læsertallet eksploderet på minbaad.dk i forhold til sidste år, viser Google Analytics.

Bådudstilling i morgen i Dragør - alle pladser udsolgt

Den varme sommer har skabt fornyet optimisme fordi sejlerne har været aktive, mener udstillingschef Michael Floor og formanden for Danboat, Jan Hansen, som vi taler med.

Pi14 er støbt - 14 meter skrog vejer kun 448 kilo

Kulfiberbåden Pi14 er der nu bygget på i fem måneder. Bådebygger Jørgen Jensen og bygherre Michael Larsen fortæller om den nye, lette performance-cruiser, der har negativ, flad stævn.

Skal du betale årsafgift til Skibsregistret?

1. marts 2013 blev der indført en ny årlig afgift for alle skibe, der er registreret i de danske skibsregistre.

 

God nyhed til klubberne: Fydico bekæmper nu tyvenes tag-selv-bord

Fydico er en aktiv alarm, der starter når tyven prøver at fjerne båden fra broen. Alarmen starter en sirene, som alamere omgivelserne og stresser tyven. Systemet fungerer under VM i Europajolle.