Gå til hoved-indhold

Odense-firma åbner Bådkommissæren

43-årige Søren Nielsen fra Odense Marine Center har overtaget det tidligere konkursramte Bådkommissæren, der nu omdøbes til Havnens Marine Center, fortæller den nye ejer til minbaad.dk.

Ketner Outdoor konkurs - 22 ansatte er opsagt

Steen Grønlund fra Ketner Outdoor siger til minbaad.dk, at konkursen bl.a. skyldes, at et søsterselskab efterlod en regning på 10-11 mio. kr.

TV: 25 års flashback i Americas Cup

Minbaad.dk har fundet et 25 år gammelt videoklip fra Americas cup i 1987 - Stars and Stripes mod Kookaburra III.

Horsens-sejler: Der lød en mini-eksplosion, wuuuf

- Folk taler om, at deres liv passerer revy, når de skal dø. På vej væk fra båden tænkte jeg på hele processen med at bygge den båd, siger Jonas Troense til Horsens Folkeblad.

Drop krisesnak: 5 Fairline leveres nu i Danmark

Fem store Fairline motoryachts til over 30 mio kr. klargøres lige nu ved Tempo's kajanlæg i Ishøj Havn, hvor der er 160 brugte både til salg.

9 mand til at passe sejlbåd i Cannes

Vi er lige nu i Cannes og teste Jeanneau motor- og sejlbåde i en havn, hvor de store superyachts ligger. Se galleri, bl.a. med en 160 fods båd, der passes af ni mand.

Horsens-sejlbåd er nu forkullet - se fotos

Den forkullede båd ligger nu på havnen i Horsens, hvor nysgerrige horsensianere i går besigtigede resterne. Se link til 6 fotos.

Bådbranche står samlet bag Fredericia-show

Når MESSE C i foråret 2013 byder velkommen til Fredericia Boat Show, bliver det med Danboat som samarbejdspartner. En aftale er netop underskrevet.

One off sejlbåd i flammer - mandskab i vandet

Tre mand og en hund var fanget på 40 fods sejlbåd på Horsens Fjord og sprang i 6 grader koldt vand, da brændstoftank pludselig blev antændt. Båd forventes nu at synke.

Ny Targa 44 giver nu eksklusiv transport til Vejrø

Reese Marin i Aabenraa har leveret en robust, finsk Targa 44, så beboerne kan komme fra Kragenæs til Vejrø på 15 minutter.