Gå til hoved-indhold

Lær at spille Volvo Ocean Race Game

Minbaad.dk gennemgår hvordan du lærer at spille Volvo Ocean Race game. Starten går kl. 14. Se også starten live.

37-38 m/sek. ved Vesterhavet - start 03.00

Vindstød med orkanstyrke på vej, lover TV2s vejrcenter. Spørgsmålet er om der nu igen vil vælte både eller om både i havnene river sig løs?

Redningsaktion: Ophængt ugle

Bådebygger Jørgen Jensen, der har sit daglige arbejde på værkstedet i Frederiksdal ved Mølleåen i Kgs. Lyngby, gjorde en usædvanlig fangst forleden – en hængende ugle.

Hastighed på minbaad.dk banket i top

Det tager nu kun 0,2 sekunder at klikke ind på en artikel på minbaad.dk, før tog det 4-5 sekunder, men det er slut nu.

Sprød X-35er sælges på mitbaadmarked.dk

X-35 er 2/3 kapsejlads og 1/3 tursejlads. Båden er sjov og hurtig at sejle, men kræver øvelse hvis man skal være med i toppen af feltet, fortæller X-35 sejler Kristian Løftgaard.

 

Lorenzen: Ny TV-kanal viser måske sejlsport

En ny TV-kanal kan give mere sejlsport og et samarbejdet med Danske Spil kan åbne op for nye muligheder. Tænk fx at se live TV fra Big Boat Challenge, hvor man spiller på resultaterne?

Søværnet overtager dele af Farvandsvæsenets opgaver

Farvandsvæsenet blev nedlagt den 3. oktober 2011. Fra januar 2012 bliver flere af Farvandsvæsenets opgaver overført til søværnet.

Sejlerbogen - Danmarks nye bog om sejlads

”Både modigt og meget befriende at se en ny bog håndtere den vanskelige disciplin det er at formidle glæden og fascinationen...” siger Jesper Bank om bogen, som journalist Øyvind Bordal har skrevet.

Både sunket ved Sjællands nordkyst i stormen

Storm og højvande i kombination, er gået hårdt ud over Gilleleje havn og nordkysten. Flere både er beskadigede, flere er sunket, og mange veje var lukkede.

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.