Gå til hoved-indhold

Bådkommissæren lukker igen

Ringer man til Bådkommissæren i dag får man af vide, at forretningen og værkstedet er lukket. Direktør Mads Kirketerp vil først udtale sig mandag om konkursrygte, erfarer minbaad.dk.

Fusion i Norge: Seilas køber SEILmagasinet

Seilas og SEILmagasinet, de to førende sejlblade i Norge, samler de to udgivelser under et tag.

Flere bådnavne: Kvien Mary

Stig Rahbæk har sendt os et billede af Kvien Mary af Hornbæk foran Queen Mary 2.

 

Anderledes bådnavne

Man opkalder sin båd efter sin hustru eller kæreste eller gør man? Amerikanske SailingAnarchy.com præsenterer dette bådnavn bend over.

0,5 m/sek fra Orkan - er din båd o.k.?

Resterne af den tropiske orkan 'Katia', der i disse dage fejer ind over det det nordlige Europa, var natten til tirsdag en halv sekundmeter fra at give orkan over Danmark, fortæller TV 2.

Tre mio. dollars er sandsynligvis overdrevet

Piraterne praler med store løsesummer og at nævne tre mio. dollars for at betale syv danskere fri er meget højt i forhold til hvad der er betalt for andre private sejlergidsler.

Matcher 31 kan det hele - video med Dylov

Minbaad.dk var med til mandags-match på Øresund, hvor vi fik et kort interview med Matcher 31-ejer Anders Dylov fra Svanemøllehavnen.

McConaghy 38 -hurtig kulfiberbåd - ny pris

McConaghy 38 er en designet af AC-konstruktør til ræs. Alt på båden er bygget i kulfiber. Båden kan sejles af få personer.

Frigivne gidser er trætte men o.k.

Familien på fem og deres to gaster, som blev holdt som gidsler af somaliske pirater i over et halvt år, sendte lørdag eftermiddag en hilsen til pressen.

Naboen Nord West forbereder bud på Najad

Det konkursramte svenske Najadværft på Orust har en kommende køber på hånden, nemlig naboværftet Nord West Yachts.