Gå til hoved-indhold

Spørgsmål om sikkerhed - ulykker skal forhindres

Vil du hjælpe 2. G'eren, Thea Bjørk, om MOB-line. Det tager et minut at svare på spørgsmål. Minbaad.dk regner med at præsentere konklusionerne af undersøgelsen senere.

Skrap svensk jordomsejler udvikler Maxi 11

Den erfarne jordomsejler Magnus Woxén har forladt et fransk Volvo Ocean Race projekt, Groupama, for at arbejde for det Najad-ejet Maxi 11-projekt. Se video.

Båd udbrændte på Flensborg Fjord

Politi og brandvæsen rykkede lørdag ud, efter at en dansk sejler havde ringet om en brændende båd på Flensborg Fjord ud for Nybøl Nor.

Prøvesejl den nye Faurby 325 i Skærbæk

Faurby viser den nye Faurby 325 i vandet ved et Åbent hus 16. – 20. april på værftet i Skærbæk, hvor man kan testsejle Faurby-både fra 32 til 42 fod.

Lorenzen: DS medlemstal - det grå guld!

Danmarks Idrætsforbund har nu offentliggjort specialforbundenes officielle medlemstal for 2010, og DS er fortsat blandt de 10 største forbund – lige akkurat, trods lille tilbagegang.

 

14.000 havmiljøvogtere holder øje med olie

Mange tusinde havmiljøvogtere har nu hejst SOKs rød-hvide vimpel til at stoppe olien.

Malø 37: Bestem indretningen

Nord for Göteborg ligger den lille ø, Orust, hvor der bygges kvalitetsbådene Najad, Hallberg-Rassy og Malø. Vi har været om bord i sidstnævnte 'møbel'.

Seks spil stjålet fra to Bavaria sejlbåde

To bådejere har fået sig en slem overraskelse, da de hev vinter-presseningen af deres Bavaria sejlbåde i Kerteminde. I dag blev nyt tyveri opdaget.

Fredagstip: Sådan kommer du bedst i pressen

OPDATERET: Det er også en kunst at skrive en pressemeddelelse. Gør den ærlig, konkret og nem at gå til, så har du en chance for at den bliver forstået og bragt! Læs her hvordan du gør.

Mahogni Snipe i bytte for stålkomfur

Henrik Reese donerede lørdag d. 2. april en Mahogni Snipe fra 1959 til Danmarks Museum for Lystsejlads. Jollen fik han i bytte for et stålkomfur til en Dynamic 4000.