Gå til hoved-indhold

Tre mand røg over bord efter ledelys gik

René Struve fik lørdag aften en ubehagelig jomfrurejse, da han med to kammerater sejlede sin nye sejlbåd fra Faaborg til Hundige Havn. Båden ligger nu på stranden efter de ikke ramte havneindsejling. Se link til billeder.

 

Brugte både er faldet med op til 25 procent

Det vurderer en af landets største bådforhandlere Tempo Bådsalg, der har 190 brugte både til salg. Priserne er faldet på tre år.

 

Mærk din båd - nyt tiltag

Søværnets Operative Kommando lancerer nu med TrygFonden - Operation Sømærkning. Et gratis, vind- og vandsikkert mærkat med personlige kontaktoplysninger, der placeres på båd eller jolle.

 

 

Novemberkulde varsler dansk isvinter

Våd vintertræning får ringe vilkår. Den usædvanligt tidlige kulde kombineret med kraftig blæst øger nemlig sandsynligheden for den første danske isvinter i 14 år.

 

Reese Marin sælger nu også Dehler både

Og samtidig får Reese Marin i Aabenraa et servicecenter i Skovshoved med P. Nordbjærgs Bådeværft. Reese Marin med på en Dehler. (opdateret 1. dec.)

 

Jobtilbud - vil du skabe bedre sikkerhed til søs

Vi søger en specialkonsulent til Center for Søfarende og fiskere med talent for og lyst til at gøre en indsats for fritidssejlerne i Danmark. Det skriver Søsportens Sikkerhedsråd.

 

Middelgrundsfortet til salg

Har du 75 mio. kr. kan du blive ejer af verdens største menneskeskabte ø, med egen havn og helikopterlandingsplads.

OL-sejler i kunstig koma efter kæntring

Redningshelikopter reddede to unge kvindelige OL-sejlere op af vandet efter spilerkæntring i Elliott 6M ved Tårbæk. Kvinde er genoplivet, men er nu i kunstig koma. KDY udtaler sig nu.

Bavaria vil købe Grand Soleil og Dufour

Det tyske værft overvejer seriøst at købe konkurrenter, der begges ejes af International Sailing Boats.

Hvilken båd er det her?

Kender du bådtypen, spørger Svend Jørgensen fra Hvidovre. Kan du hjælpe ham?