Gå til hoved-indhold

Ny skarp træner Anders Kronborg Kjær på Oure Kostgymnasiums sejlads-linje

Anders har bl.a. vundet VM og EM i X-35, deltaget i Ungdoms Americas Cup i 2017, sejlet med store danske sejlernavne som Jesper Bank, Jens Dolmer og Bouwe Bekking. - For mig handler det i høj grad om at skabe en stærk holdånd på sejlerlinjen, siger Anders.

Danske Tursejlere vokser efter fusion med Danmarks Fritidssejler Union

Bestyrelsen i Danmarks Fritidssejler Union og bestyrelsen i Danske Tursejlere har besluttet, at indstille til de to organisationers generalforsamlinger, at lade de to organisationer fusionere per 1. juni 2023, og med Danske Tursejlere som fortsættende organisation.  

Otto kan blive værste storm i seks år - højvande på vej og vindstødene kan nå orkanstyrke

Nu skal du lige se til din båd i den her uge. For prognoser viser at stormen, Otto, har potentiale til at blive den kraftigste, der har ramt Danmark i flere år. Langs Jammerbugtens kyster kan middelvinden endda nå 29 meter per sekund.

Frivillig redder på vej til mand over bord-ulykke fik fartbøde på 5.300 kroner

Mandskabet på Kystredningstjenestens redningsstation i Hanstholm, og mange lokale beboere, er harmdirrende over, at en civilklædt betjent uddelte en fartbøde til en frivillig redningsmand, der var på vej til redningsbåden for at forhindre en drukneulykke, skriver Nordjyske.

Sponsor-artikel: Sejlads, hvilken sport skal man dyrke alt efter vindstyrken?

Hver vindstyrke svarer til en vandsport. Faktisk kræver hver sport ideelle betingelser for at udøve og en bestemt vindstyrke. Her er, hvilken sport du kan dyrke fra mindre end 5 knob til mere end 30 knob.

Ranum Efterskole og Skolerne i Oure byder på aktiviteter og foredrag på bådudstillingen i Fredericia

Skoler sætter sejl på Boat Show Denmark. Højskoler og efterskoler med sejladslinjer er nemlig vigtige for at introducere nye generationer for sejlerlivets glæder - og Boat Show Denmark er et vigtigt udstillingsvindue mod kommende elever.

Grossisten Columbus Marine får nyt besætningsmedlem: Louise Haldbo Balslev

Columbus Marine præsenterer Louise Haldbo Balslev, som netop er startet i ny stilling som ansvarlig for Marketing- og Social Media. Hun får kontor i Svendborg.

 

Sponsor-artikel: GTA Online-spillere får båd på taget af et casino

Grand Theft Auto Online-spillere tog de morsomme narrestreger, som spillet er kendt for, til et helt nyt niveau, da det lykkedes dem at få en militærbåd op på toppen af et сasino i en online lobby.

 

Man kan ikke sikre sig mod skjulte fejl, siger bådbesigtiger Lars Olsen i sagen om Leonora og Sissels Beneteau 50 bådtjek

De hårdt prøvede sejlere Leonora og Sissel får en ekstraregning på 270.000 kroner fra et bådværft efter at deres ældre Beneteau 50 viste sig at have skjulte fejl med ødelagte bundstokke fra en sandsynligvis ældre grundstødning. Nu forklarer fagmand Lars Olsen om sagen til minbaad.dk.

Hallberg-Rassy forhandles nu af Dansk Marine Center i Aarhus

- Vi er rigtig glade og beæret over nu at repræsentere Hallberg-Rassy i Danmark. Det er et premium varemærke i Europa, som vi gerne ser i vores forhandling. Vi har allerede bestilt to både fra Hallberg-Rassy hjem, siger direktør Christian Due Hammershøy.