Gå til hoved-indhold

Arrogante Riva-folk

Når kun pengene tæller, forlader charmen en. Det oplevede vi hos Riva-forhandler, der så ned på almindelige journalister - uden slips. Se sidste billeder fra London Boat Show.

Ikke flere Folkebåde fra Erik Andreasen

Slut med salg af Folkebåde, siger tidligere Gold Cup-vinder fra Kerteminde. Nu gælder det Nordic Cruiser, der lige har fået en pris.

Sejler forlod sin isbåd - stor alarm sat i gang

Isbåd er fundet kæntret ved et hul i isen på Sjælsø. Brandvæsnet troede, at personen var røget gennem isen, men det var falsk alarm.

 

London Boatshow i billeder - problemer med livvagter

Vi kom i problemer med prinsesse Annes livvagter ved overrækkelse af en Spinlock-vest. Vi røg dog ikke i fængsel, men måtte vise pressekort og fik formanende ord og onde øjne.

Russisk fartvidunder

Den nye Speed Dream fra den russiske Vladimir Murnikov, ham der tegnede «Fasizi» for Whitbread sejlasen i 1989, har tegnet en ny 100 fods båd, som han regner med skal blive verdens hurtigste enkeltskrogsbåd. Og han har en trumf i ærmet.

 

Se frisk video med Scandinavian Cruiser 20

Den gamle svenske skærgårdskrydser er genoplivet af en dansker bosat i Kina i tre størrelser på 20, 40 og 66 fod. Her er fotos fra 20-fotterens jomfrusejlads i november og nu med video.

 

Portræt af 'Ady Gil' der også kan dykke

Den ødelagte speedbåd er en højteknologisk størrelse, som ligner den såkaldte ”Batboat”. Båden sejler 6000 km på en tankfuld biodiesel.

 

Stort hul i 'Ady Gil' - se nu også aktion på video

Årlig hvalfangst ved Antarktis var onsdag tæt på at koste dyrt for besætningen på 'Ady Gil' fra havbeskyttelses-organisationen Sea Shepherd Conservation Society. Se video med den supermoderne speedbåd og se nu også aktion.

 

Hun levede i fire uger - se også video

J/133 gik på grund på vej mod London. Gert Toft fra Pantaenius advarer om at sejle langt om vinteren. Der er også råd om at holde båden isfri.

Brugte både kan skinne mere - X-Yachts viser det

16. og 17. januar inviterer X-Yachts til åbning af ny udstillingshal med brugte både. Fribordet på brugte både skuffede ikke, så vi under besøg. Læs hvorfor de skinner mere end nye både.