Gå til hoved-indhold

Götakanalen moderniseres til fordel for sejlerne - nu føjer den svenske regering 60 mio. kroner til budgettet

Akkurat 82,6 millioner svenske kroner bidrager regeringen med til renoveringen forud for den kommende vinter. Det betyder, at de mest omfattende renoveringer, siden kanalen blev bygget i 1832, nu har mulighed for at blive afsluttet.

Kvindelig kitesurfer død under sejlads i Klitmøller

En 59-årig østrigsk kvinde omkom onsdag eftermiddag under kitesurfing ud for Klitmøller. Det skriver Nordjyske.dk.

Redningsbåd kæntrer under bugsering i Hvide Sande

Fire reddere vendte våde retur efter en bugseringsopgave i havnens indsejling. Det var bådens lønning, der røg under vand under et træk i slæbetovet, forklarer FiskerForum.

Sådan redder du din afkræftede makker op på SUP-boardet

På to minutter kan du lære at trække SUP-udøveren op på boardet. Det sker ved hjælp af et board og et par smarte fif, viser DGI i denne video.

Copenhagen Boat Show 2021 var med publikumsrekord på 21.630 besøgende

Den flydende bådudstilling var hjulpet af solskin, optimisme hos købere og sælgere og et kæmpe opsparet behov for en bådudstilling, så besøgstallet blev slået med få hundrede. Udstillingen peakede lørdag, da den populære OL-guldvinder Anne-Marie Rindom modtog Danboat-prisen.

Lige ved og næsten for sejlbåd i Michigan - se video

En lystbåd og den canadiske bulkcarrier Cuyahoga var uhyre tæt på at kollidere, da erhvervsskibet for få uger siden foretog en skarp drejning mod en bro i Michigan, USA. StreamTime Live sender fra episoden.

Filmskaber Anders Dylov fastholder en vigtig del af den danske maritime historie

Sejleren og video-fotografen Anders Dylov fra København er med til at fastholde en vigtig del af den maritime danmarkshistorie. I sit selskab Chroma Film producerer Anders Dylov videoer, der levendegør de gamle, maritime håndværk, fortæller Fyns Amts Avis.

Copenhagen Boat Show stadig åbent lørdag og søndag i solskin - 100 både kan ses

Bådudstilling udenfor er altid med en vis nervøsitet, men hverken i går, dag eller i morgen er der regn i Ishøj. Udstillingschef Henrik Jørgensen forventer 20.000 besøgende i Copenhagen Boat Show 21.

Beneteau First 36 skal bygge bro mellem racer- og familieklassen

Muligheden for sjov kapsejlads og længere ture med god plads til hele familien kombineres i First 36. Båden er den første i racer-cruise-serien, der er skabt i et samarbejde mellem Beneteau og Seascape.

X-Yachts Gold Cup 2021 i Aarhus var fest og ræs for sejlerfolket trods regn og blæst

Naturligvis var der god kapsejlads, da en masse X-Yachts stiller op til Gold Cup’en, som afvikles hvert andet år. Alligevel vil dette års Gold Cup i særdeleshed blive husket for de glade smil, som frivillige fra Sailing Aarhus efterhånden er verdenskendte for at skabe, fortæller X-Yachts.