Gå til hoved-indhold

Tilbageholdt fragtskib flygter fra Svendborg i ly af natten

Med slukket AIS forsvandt fragtskibet Aaron fra havnen i Svendborg i starten af oktober. Søfartsstyrelsen er nervøse for sikkerheden ombord.

Omtalt sejlbåd fjernet fra Djurslands kyst efter særlig aftale

Det er lykkes Norddjurs Kommune og ejeren af den tilsyneladende efterladte sejlbåd at udarbejde en aftale, der har gjort det muligt at fjerne båden. Bådejeren kan tilbagekøbe båden, hvis han ønsker det.

Blærerøvens foredrag - sejlerpigernes udfordringer: Hold hovedet koldt og mandens ego varmt

Kendissen og sejleren Mads Christensen er i byen med en munter foredragsaften, der tager temperaturen på sejlerlivet. Han ved, hvad han taler om, når han fra den 1.-4. november går på scenen i henholdsvis Slagelse, Horsens, Nyborg og Skørping.

 

Michael Laudrup er en større sportsstjerne end Paul Elvstrøm - viser afstemning

I anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125 års jubilæum blev der lørdag aften afholdt et stort show, hvor de sidste 125 års største sportsstjerner blev hyldet i DR's Koncertsal. Laudrup slog den firedobbelte OL-guldvinder Paul Elvstrøm. Jesper Bank var i top 125.

Beneteau vil score førstegangskøbere med ny Beneteau Oceanis 34.1

Vi husker vores første kærlighed. Og derfor er 34-fods klassen indgangen til kunden for mange bådproducenter. Det har Beneteau forstået. Nu sender værftet Beneteau Oceanis 34.1 på markedet.

 

 

Slip af med skimmelsvamp i båden - sørg for udluftning

Skimmelsvamp under dæk kan hurtigt blive et problem, især i ældre både. Sørg for god udluftning og vask svampen bort med Rodalon eller Clorin.

Efterladt sejlbåd ud for Bønnerup Strand - kommune kan ikke fjerne vraget

Da skroget ligger i vandet, og ikke på stranden, kan Norddjurs Kommune ikke fjerne den forliste sejlbåd. Ved Helgenæs ligger der ligeledes en fiskerkutter, som er efterladt.

Efter flere års uvished dukker Amfitrite-vraget op til overfladen - nu på Sjælland

Katamaranen, der ikke vil dø. I en årrække har Minbaad.dk fulgt den sagnomspundne katamaran, der efter en tur på havnebunden i Ringkøbing var rygtet til Thailand. Nu er båden fundet på Sjælland, hvor den afhændes uden beregning.

Grand Soleil 44 med kapsejladssjæl kommer til Danmark

Grand Soleil 44 Performance er nomineret i Sail Best Boats 2022 i det amerikanske magasin SAIL. Båden er testet af juryen ved Annapolis Boat Show. I Cannes var Minbaad.dk om bord på båden, der kommer til at sejle i Østjylland, fortæller importøren Floor Yachts.

 

 

Arbejdernes Landsbank tilbyder nu bådlån til sejlerne på en mere fleksibel måde

- Vores styrke er også, at vi på visse punkter er mere fleksible og ser på hele kunden og ikke kun på båden og derfor har kunnet strikke løsninger sammen, som ikke var muligt i kundens nuværende pengeinstitut, siger Lars Erstad-Jensen fra Arbejdernes Landsbank.