Gå til hoved-indhold

Ny Hempel-fabrik i Kina kan årligt producere 200.000 tons maling

Den danske malingsproducent har i dag taget første stadestik til en ny fabrik i Zhangjiagang, Kina. Fabrikken bliver den største i regionen.

Drama i Ballen Havn: Politiet fandt amfetamin, hash, marihuana og kokain i 68-åriges båd

Flere betjente stod sent om aftenen klar ved Ballen Havn på Samsø, da en 61-årig og en 68-årig mand kom sejlende ind i to mindre både, lyder det fra politiets døgnrapport.

Marc låner sin sejlbåd ud gratis i Aarhus: Det vigtigste er at få flere sejlere på havet!

Marc Skjerning på 31 år har en Spækhuger med ét eneste formål; at så mange som muligt kommer på havet. Derfor tilbyder han, at sejlere uden erfaring sammen med en erfaren sejler kan øve sig i hans båd Snøvsen. Lige nu kæmper han med økonomien. Cille Rosentoft interviewer.

X-Yachts Gold Cup 2021 holdes i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Med Sailing Aarhus arrangerer X-Yachts sin tilbagevendende begivenhed, X-Yachts Gold Cup. I 2019 blev eventen holdt ved værftet i Haderslev, der ved samme lejlighed fejrede X-Yachts’ 40 års jubilæum. Men nu skal der prøves kræfter i ”Smilets by” i pinsen 2021.

Danmarks største bådudstyrskæde Marine Proshop udvider med P.S. - Gnisten Marineshop i Svendborg

Marine Proshop, der ledes fra Palby Marine i Kolding, er stolte af at kunne byde P.S. - Gnisten Marineshop A/S velkommen i bådudstyrskæden. 

 

Kitesurfer bevidstløs efter han ramte træer syd for Ebeltoft

- Vi ved endnu ikke, hvordan hans tilstand er, da han fortsat er bevidstløs, siger Morten Hansen, vagtchef ved Østjyllands Politi til Stiften. Det drejer sig om en 43-årig mand.

Ny Arcona 345 for dem der vil vinde og sejle tursejlads

Arcona Yachts, der ofte sammenlignes med X-Yachts, kommer nu med en Arcona 345, der er en revideret udgave af salgssuccessen 340. Den nye har højere rig, dybere køl, nyt ror, mere sejl, lavere fribord og et mere moderne look om læ.

56-årig sejler dømt 7 måneders fængsel for at sætte ild til sin båd i Nordjylland

Ved hjælp af udelukkelsesmetoden formåede anklagemyndigheden at bevise, at en 56-årig mand havde sat ild til sin egen båd i lystbådehavnen i Egense for at snyde sit forsikringsselskab, forklarer avisen Nordjyske.dk

Danmarkspremiere på tyske Bavaria C42 - se den til åbent hus i Egå i weekenden

5. og 6. september kan man i Egå se Bavarias cruiser 37 og 51, Bavaria Vision 42. Og fra Bavaias nye C-linje vises den nye C42, som importøren Dansk Marine Center netop har modtaget fra værftet samt en Bavaria sport 37. Viper-motorbåde kan også ses.

Succesfulde Luffe 40.04 får facelift og hedder nu Luffe 40.20 - se hende i Kolding i weekenden

Luffe 40.04 har været en succes, men Luffe Yachts har valgt en helt ny form til skroget. - Vi ønsker ikke, at båden skal ligne noget, der er blevet bygget på, så det er en ny båd med den gamle som grundstamme, siger Oluf Jørgensen fra Luffe Yachts. Se nu båden i Kolding.