Gå til hoved-indhold

Tidlig julegave til sejlerne fra M/S Museet for Søfart i Helsingør

Museumsglade sejlere kan frem til nytår spare penge på besøget hos søfartsmuseet i Helsingør. I hverdagene er det samtidig muligt at få en gratis rundvisning, ligesom gæsterne frit kan forsyne sig med kaffe og the.

Dragonfly 40 vælter sig i nomineringer

Dragonfly 40 fra Skærbæk er journalisternes darling. Luksustrimaranen er nomineret til at være årets flerskrogsbåd 2021 hele fire steder. Se billeder og video af båden, der koster fra 5,2 mio. kroner.

 

Eksperter har udpeget de 20 bedste sejlsportsfotos fra to årtier

80 billeder er kogt ned til tyve fotos, der har muligheden for at tage den efterfragtede pris som årets sejlsportsfoto siden årtusindskiftet. Vinderen offentliggøres den 24. november. Få link til de tyve udvalgte fotos.

Praktiske råd når båden skal overvintre i vandet

Langt fra alle sejlere tager deres båd på land lige nu. Her er derfor råd til, hvordan din båd skal overvintre i vandet. Få kraftigere tovværk, oplad batterierne, tag hynderne med hjem, undgå fugt og meget andet.

Aarhus-sejler Thomas Iermiin 'ny' forhandler af Elan Yachts

Floor Yachts og Thomas Iermiin startede forhandlingen af Elan Yachts sammen i 2019. Nu er Egå-sejleren Thomas Iermiin, efter et godt samarbejde med Floor Yachts, gået solo med Yachting Denmark.

Donation fra Øresundsklubber til Dansk Søredningsselskab går til fem overlevelsesdragter

41 Øresunds-sejlklubber støttede for nylig Dansk Søredningsselskab med en donation på 60.000 kr. Pengene skal gå til overlevelsesdragter, forklarer bestyrelsesformand for Dansk Søredningsselskab, Steen Winglet til Minbaad.dk.

Liebhaverkøb: Verdens største carbon-sejlbåd på 177 fod har flygel ombord

En båd udover det sædvanlige. Pink Gin VI sælges nu for et svimlende millionbeløb med moderne 3Di-sejl, carbon-mast og overdådige møbler.

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er man ærgerlig over, at Fredericia Boat Show 2021 ikke afholdes. Beslutningen er dog forståelig grundet Covid-19. - Vi har derfor taget konsekvensen og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.

Boat Show 2021 aflyst pga. corona og fordi store udstillere trak sig

Corona-begrænsningerne betyder, at der ikke kan gennemføres en tilfredsstillende bådudstilling i Fredericia, hverken for udstillerne elle de besøgende, siger udstillingschef Lars Søndergaard fra Boat Show, der i stedet er klar i 2023.

Politiet beder om hjælp til bedragerisag for over 10 millioner kroner - båd indblandet

Midt- og Vestsjællands Politi er i gang med en større eftersøgning af varer, der skal tilbage til de rette ejermænd, der ikke har fået betaling. En 30-årig mand er sigtet for bedrageri. Manden har handlet ved brug af falske identiteter fra borgere.