Gå til hoved-indhold

Henriks checkliste ved vinteropbevaring til manden, der elsker sin båd

Hvis du havde en så omfattende tjekliste til dit ægteskab, ville du aldrig blive skilt. Her er det tydeligt at X4.3-sejler Henrik Jørgensen er forelsket i sin båd, han virkelig plejer, hvis han bare følger halvdelen af sine egne råd. Se listen her.

Contest 59CS - en luksuriøs turbåd til sejleren, der ønsker bekvem og rolig sejlads

Hollænderen er skabt til sejlads med venner og familie ombord. Store spil, rullesejl og automatiske systemer skal gøre sejladsen overkommelig, selv med gæster ombord.

Horsens Yachtværft sælger brugt sejlerudstyr i ny webshop

- Vi har altid haft en samlemani, som gør, at vi næsten ikke kan være i værftet længere for sager, vi ikke ved hvor er. Så nu er der stille og roligt kommet lidt overblik og system over det i form af webshoppen ”Kistebænken”, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.

Kom til livestreaming-møde med Raymarine og Dragør Bådeværft: Fra brugt til nyt marineelektronik

Tv-producenten Lars Winding filmer torsdag den 8. oktober med fire kameraer, mens bådebygger Dirch Petersen fra Dragør Bådeværft er ordstyrer. Christian Ryborg fra Raymarine og andre fortæller om at skifte brugt ud med nyt, mens bådebyggere forklarer, hvordan udstyr monteres.

Svenske Nautec AB, norske Flak AS og danske Palby Marine A/S går sammen

Efter fusionen bliver de tre virksomheder den største marinegrossist-gruppe i Norden. Alle tre selskaber vil forsætte som selvstændige virksomheder under deres respektive brands, men ejerskabet er pr. 1. oktober 2020 samlet i Nautec Holding A/S. 

Hvem ejer denne båd? Rev sig løs ved Kolding

To både rev sig løs fra deres fortøjninger i det kraftige blæsevejr i lørdagsdøgnet. Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at ejeren til båden i Sønderborg har meldt sig, men ejeren af en båd i Kolding er fortsat efterlyst.

 

Se billeder af redningsbåd der kæntrer under aktion ved Skodsborg - 61-årig bådejer falder i vandet

En 61-årig sejler falder ud af redningsbåden og i vandet ved Skodsborg, hvor han beskadiger hånden, så han må køres til hospitalet. Se billedserie af den 61-åriges sejlbåd og den ødelagte redningsbåd fra Nordsjællands Brandvæsen. Sejler Anders Steen har sendt fotos.

Redningsbåd kæntrer under aktion - men 61-årig lystsejler reddet

Redningsmandskabet kom på hårdt arbejde, da en lystsejler fredag gik på grund i sin sejlbåd på Øresund. I en kraftig vind forliste reddernes båd, mens den tililende redningsbåd måtte opgive hjælpen grundet et motorstop.

Søfartsstyrelsen og Søsportens Sikkerhedsråd har givet hjemmesiderne en grundig hovedrengøring

Udseendet og de tekniske løsninger er finpudset på de to sites, der nu fremstår mere brugervenlige. Hver måned besøger flere tusinde erhvervs- og lystsejlere hjemmesiderne.

Redningsbåd på Vestkysten får sejlforbud - kan tage vand ind under aktion

Det er ikke forsvarligt at tage på havet i Thorsmindes MRB 35. Det står klart, efter at Kystredningstjenesten forleden udførte et tjek på den 50 år gamle redningsbåd, der siden 1970 har reddet sejlere langs den jyske vestkyst.