Gå til hoved-indhold
Horsens Sejklub hjemmesideSejlklubber
Sobert og godt. Dog savner jeg lidt billeder.

Horsens Sejlklubs hjemmeside: Sådan skal det gøres!

Selv om Horsens Sejlklub har haft deres hjemmeside i et par år, virker den stadig frisk, og er meget velfungerende.

Af katrine bertelsen |

Klare farver, gode kontraster og meget overskuelig. Absolut en professionel side. Så kort kunne anmeldelsen blive, men lad os kigge lidt på, hvad der gør den god.

Typografi, grafik og fotos

Et sikkert valg er Verdana som typografi. Der opereres med meget få størrelser og overskrifterne er i fed og rød. Et trick der giver harmoni og ro på siden.

Også Horsens Sejlklub har valgt blå/grålig turkis som gennemgående farve. Den optræder i forskellige grader af mætning/nuancer, det fungerer og giver et harmonisk udseende. Kontrastfarven er rød, som klubbens stander.

Et lille suk...

Der er ikke mange billeder på hverken forside eller underliggende sider. Det er lidt ærgerligt. Det giver liv og fortæller noget om klubbens aktiviteter. Skulle jeg sige noget dårligt om hjemmesiden, så er det det.
Juniorsiderne har dog fine links til picasaweb, med billeder fra stævner mm.

Arkitektur/navigation

Navigationen er enkel men snedig, og styres af topnavigationen. Klik på et emne i den røde topbarre, og en undermenu med relaterede emner dukker op i venstre hjørne.

På forsiden er et udpluk af aktuelle begivenheder, stævner etc. Også pænt sat op og ikke for mange oplysninger på en gang. Også kalenderen fungerer upåklageligt og er så smart indrettet, at man kan vælge hvilke begivenheder man vil se: Alle klubbens aktiviteter samlet i en kalender, eller kun fx kapsejlads eller optimister.

Sidemenuerne er også fine, de er relevante og der er ikke for mange af dem. Igen er en kalender ikke bare en kalender, men er klikbar, så arrangementer på datoen dukker op i det store centrale felt.

Indhold

Hjemmesiden er opdateret, og der er ikke døde links eller ”mærkelige sider.” Kontaktinfo er let at finde, adressen er på alle sider, og tilmelding til nyhedsbrev på forsiden. Annoncerne er placeret synligt, men så de ikke distraherer.

Konklusion

Det er lækkert når det bare virker, og det ser godt ud. Det hele er bygget meget logisk op, så det er en fornøjelse. Firmaet bag hjemmesiden er www.senzor.dk/ og de mener at kunne huske, at hjemmesiden kostede i omegnen af 30.000 kr. Hvor meget Horsens Sejlklub har betalt får vi ikke at vide, siden er nemlig delvist sponseret af Senzors ejer, Horsens Folkeblad A/S.

Horsens Sejlklub får fem ud af seks mulige sejlbåde. Den sjette får de, når der også kommer gode billeder på.

Se hjemmesiden her. www.horsens-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader