Gå til hoved-indhold
Team Meldgaard. Fra venstre: Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Schmidt Gramkov. Foto: matchraceteam.dkKapsejlads
Team Meldgaard. Fra venstre: Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Schmidt Gramkov. Foto: matchraceteam.dk

Meldgaard med ny coach - udtaget til For-OL

Ny coach for Skovshoved-kvinderne Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Schmidt Gramkov, har givet nye inupt på det taktiske. Læs uddrag af deres blog efter de blev nummer 7 i Kielerugen.

Af Troels Lykke |

Team Meldgaard skriver bl.a. på www.matchraceteam.dk

Vi har i fællesskab med vores coach Dayne haft fokus på nogle mål ud over det resultatorienterede som eksempelvis starter.

Med evaluering efter hver match samt daglig video debriefing er vores statistik om at vinde ”det første møde” efter starten allerede steget.

Stævnet her i Kiel har ligeledes budt på yderst springende vind fordi baneområdet ligger tæt på land men også på grund af meget skiftende vejrforhold med mange (regn)byger.

Nye områder er belyst

Derfor er vi ligeledes blevet taktisk udfordret også af træneren på sidelinien. Så taktikken blev også automatisk til et mål for stævnet og her udviklede vi os ligeledes. Men men, siden vi også tabte nogle matcher, har vi fået belyst nye områder, der skal arbejdes med de kommende uger og månede.

Vi vil gerne takke vores familier for at gøre denne kampagne mulig for os. Lottes forældre leverede campingvogn til Kiel fyldt op med dejlig mad, Sus forældre stillede bil til rådighed til at transportere gummibåd og Tinas mand, Niels og datter, Emmeli tog med som fans og shorecrew trods det dårlige vejr.

Kieler Woche var årets sidste Sailing World Cup hvilket betød at pladserne til for-OL (eller Olympisk Test Event) bliver gjort op og her har vi kvalificeret Danmark.

Dermed skal vi til Weymouth igen i August og snuse til OL-stævnets opsætning. Dette glæder vi os selvfølgeligt til! Men først har vi EM i Helsinki om en uges tid. 

Se sejlernes cv her:  http://matchraceteam.dk/team.asp

content-loader
content-loader
content-loader