Gå til hoved-indhold
Brødrene Erik Christensen og Peter Krabbe-Christensen sejlede suverænt sejren hjem med fem 1.pladser og en enkelt 3.plads. Fotos: Katrine BertelsenKapsejlads
Brødrene Erik Christensen og Peter Krabbe-Christensen sejlede suverænt sejren hjem med fem 1.pladser og en enkelt 3.plads. Fotos: Katrine Bertelsen

Hobie Cat 16 SPI: Kæntringer og smadret knæ

Weekendens Ugly Cup for Hobie Cat 16 i Skovshoved, bød på kæntringer og en tur på skadestuen. Ungdomssejlerne blev væk.

Af katrine bertelsen |

Ni besætninger havde fundet vej til Ugly Cup, ranglistestævne i Skovshoved Sejlklub for Hobie Cat 16 SPI i weekenden. De dygtige ungdomsbesætninger, Bjørnholterne fra Svendborg Sunds Sejlklub og Antoft/Hjortlund, Horsens Sejlklub glimrede ved deres fravær, og gav til gengæld nogle af de ældre sejlere en chance for at brilliere.

Ud af seks sejladser fik brødrene Erik Christensen fra Hellerup Sejlklub og Peter Krabbe-Christensen, Skovshoved Sejlklub, fem førstepladser og en enkelt tredjeplads.

Peter Krabbe-Christensen siger til minbaad.dk, ”Vi havde god fart i båden, og det hele lykkedes for os. Vi har været lidt rustne i starten af sæsonen, men nu kører det.”

Andenpladsen gik til Flemming Nilsson og Laila Frøhlich fra HBK, der havde et mindre uheld lørdag, hvor Laila efter en flyvetur ramte forbroen med knæet. Det kostede en tur på skadestuen, der dog konstaterede, at det ikke var rigtig alvorligt. Søndag havde flere sejlere medbragt neopren knæbeskyttere, så Laila Frøhlich var godt polstret til søndagens sejladser, som besætningen gennemførte med gode resultater.

Også en svensk både fra Borstahusen havde sejlet over Øresund for at lege med. Det havde være et langt kryds over, men sejlerne var i godt humør, og klarede de mange vindspring og pust der prægede weekendens sejladser.

Især lørdag var vild, og baneleder Jon Møgelhøj valgte da også at sende sejlerne på land til lang frokost efter en serie vilde kæntringer. Det lykkedes at få tre sejladser igennem.

Lørdag aften blev der grillet på havnen, med culottestege, salat og hjemmebagt kage. Sent blev det ikke, kl. 22 lå de fleste og sov lørdagens strabadser ud.

Søndag havde vinden lagt sig lidt, men sprang noget, især ved topmærket under land. Også tre sejladser blev gennemført søndag, og traditionen tro var der grimme præmier til vinderne.

Næste danske ranglistestævne for Hobie Cat 16 SPI bliver til 333 Cup i Middelfart d. 18—19 juni.

 

SailNo

Club

Helm

Crew

Final

110216

HS/SKS

Peter Krabbe-Christensen

Erik Christensen

5.0

109645

Hbk

Flemming Nilsson

Laila Frøhlich

14.0

107170

Kastrup Sejlklub

Henrik Sølling

Kim Gormsen

14.0

111309

VSK

David Kaarsberg

Stine Thomasen

22.0

21

SKS

Claus Engelsen

Ulrik Engelsen

24.0

104407

SKS

Frederic Ørum

Vincent

26.0

108830

SKS

Mikis Mortensen

Leon Mortensen

28.0

SE 111340

Borstahusen segelsällskap

Anders Jønsson

Henrik Aulin

34.0

109753

Hbk

Nicholas Klæstrup

Casper Franck

38.0

 

Glade vindere, Erik og Peter, godt trætte efter søndagens sidste sejlads. 

Flemming Nilsson "Flemze" og Laila Frøhlich, der på trods af en smadret knæ fuldførte alle seks sejladser. Bemærk Ugly koppen som stævneleder Claus Engelsen havde kreeret.

content-loader
content-loader
content-loader