Gå til hoved-indhold
Tur

Gidsler taler ud i Politiken og Bådmagasinet

I en større artikel i Bådmagasinet vil journalist Lone Bolther, familien Quist Johansen kender og har tillid til, fortælle den dramatiske historie. Politiken har også talt med familien.

Af Troels Lykke |

Den danske familien Quist Johansen, der i februar blev taget som gidsler af somaliske pirater, mens de fem familiemedlemmer og deres to gaster var i gang med at sejle jorden rundt, taler torsdag i Bådmagasinet ud om det halve år i kidnappernes vold. Det skriver Ekstra Bladet.

Familien blev frigivet først i september, efter at deres båd den 24. februar blev bordet af somaliske pirater.

I en større artikel vil en journalist, familien Quist Johansen kender og har tillid til, fortælle den dramatiske historie om de begivenheder, familien gennemgik.

Bådmagasinet kalder det en 'eksklusiv maritim udgave af historien' og anfører, at den pågældende journalist er den eneste, der får lov til at fortælle familiens historie.

Politiken bringer dog også i morgen torsdag et større interview med familien, skriver Ekstra Bladet.

Ingen overgreb

Moderen Birgit Marie Johansen har hidtil talt om kidnapningen på sin Facebook-profil:

- Ingen af os er blevet slået og heller ingen overgreb. Vi har kunnet bevæge os på det meste af skibet efter den første halvanden måned, så vi har det efter omstændighederne godt. - Vi har heller ikke været skilt ad undtagen nogle af os i to dage. Så det har været godt for os, skrev Birgit Marie Johansen.

Børnene på 13, 15 og 17 er i sving igen med deres skole og fritidsinteresser.

Netop børnene er Birgit Marie Johansen dog bekymret for. Hun giver udtryk for, at de har brug for psykoterapeutisk hjælp til at komme sig efter forløbet.

- Lige nu prøver børnene at finde deres ben at stå på i forhold til deres kammerater, men jeg håber, jeg kan overtale dem til rosenterapi eller bare almindelig massage, skrev moderen sidst i september.

content-loader
content-loader
content-loader