Gå til hoved-indhold
Jørgen Svendsen i fin stil. ArkivfotoKapsejlads
Gallamiddag i teltet. Det blev sent...
Kapsejlads
Travlhed på slæbestedet med at få jollerne i vandet.
Kapsejlads
Fyldt kalkun mm. Der bliver taget godt fra!
Kapsejlads
Ok Joller på vej ud til start.
Kapsejlads
Madholdet i gang med at smøre aftersailingsandwich.
Kapsejlads
Præmieoverrækkelse af Faxe borgmester Knud Erik Hansen.

DM sejr til Jørgen Svendsen - se billeder

Jørgen Svendsen er åbenbart ikke til at skyde igennem. I weekenden tog han guld til DM for OK-joller i Fakse Ladeplads – og for 14 dage siden vandt han DM for Finn joller. Se friske fotos fra stævnet.

Af katrine bertelsen |

Fakse Ladeplads sejlklub havde sat alle sejl til, da 55 OK-joller indtog byen og sejlklubben.

- Det er jo en stille by, fortæller Jørgen Svendsen, men de havde sat alle sejl til. Der var flag i hele byen, og der var konstant 6-8 hjælpere der bare sørgede for at vi alle havde det godt. Det var et meget flot arrangement.

Jørgen Svendsen fra Hellerup Sejlklub vandt foran Bo Petersen, også Hellerup, med Gunter Arndt fra Solrød Strand på 3.pladsen. Lindhardsen måtte nøjes med en 4.plads.

- Der var præmier alle dage, siger Jørgen Svendsen, der fik sin andel af gaverne og masser af blomster, han kunne dele ud til de mange søde damer, der fra tidligt til sent sørgede for mad og drikke. - Vi blev bare så forkælede, siger han.

Baneleder Troels Wester Fischer, fortæller at vejret var fint, men noget svingende. Fredag fik feltet kun en sejlads, da vinden udeblev. Men lørdag og søndag blev der sejlet tre sejladser. I alt syv.

- Den eneste lokale deltager, Carsten S, havde lovet at han ville sejle tre sejladser. Det gjorde han og endte på en samlet 46. plads, fortæller Troels Wester, der er godt tilfreds med stævnet.

Festen sluttede søndag med stor præmieoverrækkelse af borgmesteren, og Jørgen Svendsen siger, - jeg har aldrig set så flot en pokal.

 

content-loader
content-loader
content-loader