Gå til hoved-indhold
Vinder Stefan Myralf, står op på lænseren. Foto: Anders LundKapsejlads
Vinder Stefan Myralf, står op på lænseren. Foto: Anders Lund

Sejr til Myralf i Svendborg med nyt Doyle sejl

29 OK-jolle sejlere gjorde farvandet ved Svendborg usikker i weekenden. Stefan Myralf tog en overbevisende sejr, og Jørgen Lindhardsen kom ind på en 3.plads.

Af katrine bertelsen |

Stefan Myralf fra Hellerup Sejlklub tog en sikker førsteplads til OK-jolle ranglistestævne i Svendborg. Men klassens grand old man, Jørgen Lindhartsen satte dog ”ungdommen” på plads ved at vinde sidste sejlads, og tog en samlet 3. plads.

Stefan Myralf har den seneste måned testet et ny sejl fra Doyle Sails, og det blev vindersejlet i Svendborg. Sejlet er et samarbejde mellem Doyle i Danmark og Østrig og Stefan Myralf.

- Det er i square-dug, fortæller Johnny Jørgensen fra Doyle Sails i Skovshoved, og så er det radialskåret. Det giver et meget holdbart sejl.

Lørdagens to sejladser var i svag springende vind, med store udfordringer for baneledelsen og sejlerne, mens søndagen artede sig med perfekte vindforhold, og de  fem sejladser blev sejlet på korte intense baner.

Det var en flok trætte sejlere, der ud på søndag eftermiddag kunne afslutte rangliste-stævnet i Svendborg, hvor der i alt blev sejlet syv sejladser.


En afslappet Jørgen Lindhardsen efter en 1. plads i sidste sejlads. Foto: Anders Lund

Se flere fotos her.

Se resultatlisten her (pdf).

Kilde: Svendborg Sunds Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader