Gå til hoved-indhold
Tur
Siri Hedevang, Linnea Folkmann og Jacqueline Borgqvist i Femø-udstyr.
Tur
Tur
Tur
Tur
Tur

Oure-elever Danmark rundt besøger feministø

Klokken 05.00 kastede vi fortøjningerne og sejlede fra feminist-øen Femø. Kursen er sat mod Marstal, og vi skal i dag sejle 45-50 sømil i det smukkeste vejr, fortæller Oure-elever på to DS 37ere.

Af Troels Lykke |

Jesper Henriksen, underviser fra Oure, fortæller at højskole-elever har sejlet Danmark tyndt de seneste par uger og med stor succes. Undervisere er blandt andet solojordomsejleren Christian Liebergreen og den dygtige sejler Mads Groth fra Svendborg.

- Mange fortæller dem at det er godt at se at det er unge sejlere, der også er på tur. De møder mange mennesker, når de sidder og laver mad på kajen, siger Jesper Henriksen til minbaaad.dk

Røg i vandet i København

For et par dage siden skrev Oure-eleverne på facebook, hvor de også fortalte at en mand strøg over bord på da de sejlede ud af København på de to DS 37ere.

- Nu er vi sejlet afsted fra København og er på vej mod Møn, hvor vi håber at ligge for anker over natten.

Vi har haft nogen fantastiske dage i København. Vi har været længe oppe og haft tid til at sove længe og spise sen morgenmad fra Lagkagehuset, vi har haft besøg af nogen sommerkursister, som fik set bådene, nogen har haft mod til en dukkert i kanalen.

Vi har været på Christiania og set ballet, været ude på Refshaleøen og se Jonna (Liebergreen's båd), spist middag på Halvandet - vi har simpelthen nået det hele!
Nu er vi udhvilet og er helt klar på de næste dage i det sjællandske øhav (selvom vi lige havde en mand over bord i morges, da vi sejlede ud af København)!, skriver eleverne på facebook

Manden i vandet var under kontrolleret forhold, oplyser Oure.

Udsigten fra den danske DS 37er, der er solid til en Danmark rundt sejlads. Eleverne skrev da de var på Femø: Dagene går alt for stærkt, vi har det fantastisk sammen og nyder virkelig dagene - og ingen virker til at være klar til hverdagen, der venter os om kun få dage. Vi vil alle have mere! Foto: Oure-elever

content-loader
content-loader
content-loader