Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Overvejer du Wayfarer-sejlads - så er der kæmpe rabat nu

Der er godt nyt til sejlere, som vil til VM 2016 i Holland i en ny Wayfarer mk4. Prisen per styk er sat 20.000 kroner ned frem til 15. november, forklarer Søren Svarre fra Wayfarer-klassen.

Af Troels Lykke |

Importør Skovgaard-Mortensen kan i samarbejde med det engelske værft tilbyde en uhørt skarp pris frem til 15. november 2015.

Hvis fem hold bestiller sælges en klar kapsejladsudrustet Wayfarer for 113.977 kroner, mod en normalpris på 132.200 kroner.

- Vi ønsker at sætte ekstra fart i udviklingen for klassen og benytter det forestående VM i Heeg (Holland), som en særlig anledning til tilbyde en Worlds Edition, fortæller Wayfarer-sejler Søren Svarre fra Wayfarer-klubben til minbaad.dk.

Båden konfigureres bl.a. med disse elementer: Racing sejl, epoxy-belagt sværd og ror af træ, tre skødeskinner til fok, dobbelt vandlinje, polstrede hængestropper, metal-bailere, standpresenning og underpresenning samt transport inkluderet til Hundige Havn.

Båd med ny vitalitet

Gennem de seneste år, har mk4 versionen af jollen haft et godt salg, og bragt ny vitalitet til jollens fremtoning og kapsejladsglæde.

- Vi tror på yderligere liv i klassen mht. kapsejlads, idet mange forskellige sejlere vil kunne finde stor kapsejladsglæde i dagens Wayfarer. Kapsejladsfeltet i Danmark har en god bredde, og stævner fordelt over hele sejlsæsonen, siger Søren Svarre fra Roskilde.

Og tilbuddet til sejlerne er ikke noget man ser hver dag.

- Det sker yderst sjældent, at der gives et pakketilbud som det vi her kan tilbyde, men kunderne skal ikke vente for længe med at slå til – for tilbuddet gælder kun frem til 15. november. Baggrunden for det gode tilbud er, at vi her puljer en ordre på fem både – hvilket er en forudsætning for dette tilbud.

Wayfarer-klassen har et stabilt felt og det er svært at opdrive nyere både, derfor kommer tilbuddet belejligt, forklarer Svarre. Foto: Søren Svarre

content-loader
content-loader
content-loader