Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Henrik Jørgensen og Jan Hansen vandt AFI 2Star. Nu skulle det være helt sikkert. Foto: Pantaenius/Niels Kjeldsen

X-40 vinder AFI 2Star - afsløret efter regnefejl

Aarhus Sejlklub udråbte Molich X-meter til vinder overalt i AFI 2Star, men det var altså Henrik Jørgensen og Jan Hansen fra Rungsted i X-40 X²box, som tog sejren, viser ny beregning.

Af Troels Lykke |

Aarhus Sejlklub just har revideret resultatlisten for AFI2Star, idet der havde indsneget sig en regnefejl på grund af afkortningen af lørdagens sejlads. Således vinder X²box (Jan Hansen & Henrik Jørgensen) AFI2Star over Trine’s Tvangsarv (Per Risvang og Lindquist).

Efter de første 2 sejladser, Classic Fyn Rundt og AFI 2Star med i alt 103 både, (ny rekord) ligger My Way (familien Wittrup) på en delt 1st plads med X²box (Jan Hansen & Henrik Jørgensen) skarp forfulgt af Esben Snare (familien Meredin).

På 4. pladsen følger Kranken (Kasper Wedersøe og Allan Lester Kierkegaard). De første 7 både har gode chancer for at vinde mesterskabsserien i 2015.

Watski 1-2-3 er sidste sejlads i serien

Den sidste sejlads i mesterskabsserien Watski1-2-3Star afvikles på Øresund i august, der som noget nyt afvikles i forbindelse med den genetablerede Øresundsuge.

Sejladsen har skiftet navn til Watski1-2-3Star og afgår fra Rungsted i weekenden 14-16. august.

Der er endnu ledige pladser, og hvis man skal tro langtidsprognosen fra DMI, kunne denne sejlads meget vel blive sejladsen i dette års Mesterskabsserie, der alene kunne stå for et smukt sommervejr www.kdy.dk/watski123. Da sejladsen afvikles i ØRC farvand, regner vi med en god fest lørdag på Flakfortet.

Nedenfor kan i se stillingen i Dansk2Star mesterskabsserien for 2015.

Henrik Jørgensen fra Rungsted ejer X-40 X²box, men det er typisk Quantum-sejlmageren Jan Hansen, som man ser styre båden. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader