Gå til hoved-indhold
Teamet bag One Star Challenge håber på at kunne gentage dette års succes. Foto: One Star Challenge.Kapsejlads
Teamet bag One Star Challenge håber på at kunne gentage dette års succes. Foto: One Star Challenge.

Nye tiltag ved 2018-udgave af One Star Challenge

One Star Challenge åbner for billetsalget til 2018-udgaven 20. oktober. Per Dragelund fortæller om afviklingen af stævnet og de nye tiltag.

Af Maria Ravn Jürgensen |

One Star Challenge gentager succesen og åbner for billetsalget allerede nu fredag 20. oktober. Målet er at få 100 både på startlinjen, når starten går fredag 1. juni 2018 ud for Køge Marina.

Interesse fra udlandet

Per Dragelund, medarrangør af One Star Challenge, fortæller:

- Der er allerede nu stor interesse fra både Danmark, men bestemt også fra udlandet. Det at udfordre sig selv taler til rigtig mange og ved singlehandsejlads er du ikke begrænset af gaster, planlægning og andet støj, siger han.

- Det er dig, din båd og elementerne der gør, om du kommer først eller sidst og det tiltaler mange, fortæller Per Dragelund.

Nye tiltag

- Eventen har mange nye og enkelte banebrydende tiltag som teamet bag sejladsen vil præsentere hen over efteråret. Allerede nu kan vi afsløre, at der i år bliver to baner, så både der ikke kan gå igennem Bøgestrømmen nu også kan være med, udtaler Per Dragelund.

Sidste år deltog 28 skippere, men afviklingen led desværre under meget let vind. Heldigvis er interessen for sejladsen ikke mindsket.

Teamet bag arbejder på højtryk for at få alle enderne til at mødes. Der er en masse folk igang med design, sponsorarbejde og den sidste konceptudvikling.

Teamet har tænkt sig at inddrage nogle af deltagerne fra årets sejlads meget mere aktivt end hvad man før har set.

 

Ruten igennem Bøgestrømmen.

Ruten udenom Bøgestrømmen.

content-loader
content-loader
content-loader