Gå til hoved-indhold
For unge under 23 år koster det 1500 kroner, for ældre er prisen det dobbelte. Foto: Dansk SejlunionKapsejlads
For unge under 23 år koster det 1500 kroner, for ældre er prisen det dobbelte. Foto: Dansk Sejlunion

Aarhus Sejlklub vil sportsbåde - lejer to J/70ere

Aarhus Sejlklub har i ét år lejet to af Sejlsportligaens syv J-70ere med forkøbsret. Dermed er Aarhus på Liga-Danmarkskortet med moderne kølbådssejlads for ungdom, sejlerskole og liga-sejlere.

 

Af Troels Lykke |

”Vi tror på, at et par J-70´ere og et moderne booking-system kan fastholde og tiltrække specielt to katagorier af sejlsportsinteresserede:

De ”gamle unge”, der ønsker at følge det gængse elite-jollespor, men elsker at sejle en moderne båd på et mere socialt niveau. Og de ”unge gamle”, uddannelses- el. jobtilflyttere og sejlerskoleudlærte, der kan og vil sejle, men ikke har egen båd”, fortæller Melges 24-sejler Peter Warrer.

Warrer er tovholder for Aarhus Sejlklubs 14 mand stærke sportbådsgruppe, der står for projektet. Gruppen er inspireret af tilsvarende projekter i Thurø, Horsens, Hellerup, KDY osv. 

Fra 1500 kr. årligt

Sportsbådsgruppen i Aarhus Sejlklub afspejler de mange målgrupper i klubben, som projektet henvender sig til: Ungdom, sejlerskole, kapsejlads, ligasejlads og VIP-sejlads. Prisniveauet pr. sæson pr. medlem er 1.500 kr. for unge under 23, og 3.000 kr. for øvrige.

”Nu gælder det om tiltrække interesserede sejlere, og sætte den stærke frivillige opbakning omkring projektet i spil”, forklarer tovholder for projektets kommunikationsgruppe Nicolas Munk-Rechnitzer.

Nu er sportsbådsgruppen i fuld gang med medlemsindskrivning, sponsorer, fonde, VIP events og crowdfunding både internt og eksternt, lyder det fra sejlklubben i smilets by.

Interesserede sejlere, både nuværende og kommende ASK-medlemmer, bedes udfylde følgende kontaktformular: www.kortlink.dk/sy86
content-loader
content-loader
content-loader