Gå til hoved-indhold
CP Lübeck har tidligere sejlet 49er med Jonas Warrer. Foto: Cenholt/Lübeck Sailing / FacebookKapsejlads
CP Lübeck har tidligere sejlet 49er med Jonas Warrer. Foto: Cenholt/Lübeck Sailing / Facebook

CP ude i længere tid - lægmusklen er delt i to

Et længere genoptræningsforløb følger i kølvandet på Nacra-ulykken for et par uger siden. Alligevel har Christian Peter Lübeck været heldig, understreger sejlerne.

Af Sara Sulkjær |

Nacra-sejler Christian Peter Lübecks ulykke i starten af februar får større konsekvenser end først antaget. Flere måneder går der nemlig, inden han med makkeren Lin Ea Cenholt atter kan gå ombord på den foilende katamaran. 

Det er CP's lægmuskel, som sætter en aktiv stopper for den 26-åriges videre sejlads. En muskel, der er splittet i to efter foil-ulykken, har en new zealandsk læge oplyst. Heldigvis er de bagvedliggende nerver i god behold. 

Frustrerende 

Forude ligger ellers en række vigtige træningsmåneder forud for VM i Aarhus til august, hvor sejlerparret misser vigtige timer på vandet. Også vinterens træning kommer til at få en mindre betydning:

- Vi har presset hårdt på på vandet og i fitnesscentret hele vinteren, så det er frustrerende, at vi ikke får gavn af det i de kommende events, skriver sejlerne i en Facebookopdatering

Alligevel er smilene ikke helt forsvundet fra parrets læber - uheldet kunne nemlig være endt langt mere alvorligt, understreger de på Facebook. 

Træner er stand-in

De næste par måneder er det parrets træner, Coen De Koning, der kommer til at gaste for Cenholt. 

Imens vil CP så vidt muligt, særligt når musklen er helet fuldstændigt, bruge en masse timer blandt vægte og træningsmaskiner i fitnesscentret, inden han igen vil sætte kursen mod vandet. 

content-loader
content-loader
content-loader