Gå til hoved-indhold
Mikkel, Emil og flere andre i den folkekære Kløvedal-familie deltager i DR's programserie 'Kulturdynastier'. Foto: TV 2Kort Nyt
Mikkel, Emil og flere andre i den folkekære Kløvedal-familie deltager i DR's programserie 'Kulturdynastier'. Foto: TV 2

Familien uden traditioner - Kløvedal inviterer indenfor på DR

Den folkekære familie med Troels Kløvedal i spidsen portrætteres i DR-serie. Hør eventyrerens børn og børnebørn, herunder Mikkel og Emil Beha, fortælle om deres særprægede opvækst.

Af Sara Sulkjær |

På 42 minutter åbner familien Kløvedal op for den barndom, der har budt på flere forskellige hjem, få traditioner og en enorm frihed. Et liv, der på godt og ondt har formet familiens medlemmer: 

- Det var et stort, skønt kaos af mennesker, kollektiver, rejser, Nordkaperen og hjem igen og hele tiden flytte og nye landsdele. På den måde var det et anderledes barndomshjem, fortæller Mikkel Beha blandt andet i udsendelsen. 

Se den på DR her

Iker Martinez-sagen med Nacra 17 snyd: Sejlsportens omdømme er på spil

"Vi bliver nødt til at slå hårdt ned og sikre, at det ikke betaler sig at snyde," fastslår Dansk Sejlunions formand, Line Market, i en kommentar til Iker Martinez-sagen. Den spanske sejler blev ved sidste års VM i Aarhus afsløret i at stille op med en båd, hvor der var snydt med sværdkisten.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites