Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der bliver kamp på startlinjen når DH-DM finder sted senere på året. Foto: DH-DM.

Stor tilslutning til DH-DM - få pladser tilbage med "Early Bird"

Om lidt stiger prisen for tilmelding til DH-DM, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil sikre sig en af de resterende 13 pladser med "Early Bird". Deltagertallet er snart på 50, og flere sponsorer har meldt sig på banen, samtidig med at en fotograf vil tage billeder under hele stævnet.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Hvis man tilmelder sig DH-DM inden 1. juni, får man rabat på tilmeldingsgebyret. Venter man til sidste øjeblik med at melde sig til, når prisen endda at stige en gang mere, så der er absolut ingen grund til at vente for længe.

- Vi nærmer os de 50 både, og vi tror fortsat fuldt og fast på, at vi når de 60, som vi har sat som maksimum, fortæller eventleder Tue S. Andersen, som samtidig kan berette, at nye sponsorer er kommet til i form af Pantaenius og EDC, der har valgt at melde sig under fanerne til stævnet.

Stor sponsoropbakning

Allan Jensen fra Juelsminde Sejlklub er én af dem, der skal sørge for, at alt klapper på land, og for ham er opbakningen fra sponsorerne vigtig.

- Det betyder rigtig meget for os, at der er sponsoropbakning bag et stævne som DH-DM, siger Allan Jensen og fortsætter:

- Selvom det bestemt ikke er gratis at deltage, rækker tilmeldingsgebyret ikke til andet end det helt basale, og derfor er det både for arrangører og deltagere vigtigt, at sponsorer bakker op, så vi kan lave et fedt stævne for alle.

Gratis billeder til sejlerne

Arrangørerne af DH-DM har tidligere meldt ud, at sejlerne skal sættes i centrum, og har som ét af flere initiativer lavet en aftale med Peter Brøgger fra Sailing Photo Aarhus.

- Peter kommer og tager lækre fotos alle tre dage, og vi har arrangeret det således, at sejlerne får gratis adgang til billederne efter stævnet, fortæller eventleder Tue S. Andersen og afslutter:

- Jo flere sponsorer vi får, desto flere af den slags tiltag kan vi lave – vi stiler højt og håber, at vi får den nødvendige opbakning. Foreløbigt går det fint!

Det er sejlklubberne i Juelsminde, Snaptun og Horsens, der sammen med Dansk Sejlunion står for arrangementet, der afvikles med base i Juelsminde i perioden fra den 30. august til 1. september. Du kan følge med i det hele på stævnehjemmesiden her, hvor du også finder linket til tilmeldingsformularen.

content-loader
content-loader
content-loader