Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der bliver kamp på startlinjen når 60 både stiller op til DH-DM. Foto: OneSails.

Forberedelser til DH-DM er i fuld gang - nu kun 17 ledige pladser

Mange sejlere bruger påsken på at klargøre deres båd. I Juelsminde, Horsens og Snaptun har de travlt med at få planlagt DH-DM, som afholdes senere på året. Der er nu kun 17 pladser tilbage ved stævnet, som allerede har mange sponsoraftaler på plads.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Tilmeldingerne til årets store event for kølbåde fortsætter med at tikke ind, og der er nu kun 17 ledige pladser tilbage. Arrangørerne regner med, at der bliver udsolgt inden for en måneds tid, og glæder sig over den store opbakning til stævnet:

- Vi havde selvfølgelig håbet på, at der ville være interesse for stævnet, men det er kommet lidt bag på os, at så mange allerede har tilmeldt sig, siger eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub i en pressemeddelelse.

Mange sponsorere

- Den store interesse er en kæmpe fordel, blandt andet når vi skal ud og finde sponsorer til stævnet, fortsætter eventlederen, der kan berette om en god interesse for at blive sponsor.

Dette har indtil videre resulteret i aftaler med OneSails, Milton Huse, Sjørs, Philips, Superbrugsen, Neets med flere. Det er aftaler, der har resulteret i, at der både er skaffet støttemidler til stævnekassen og flotte præmier til deltagerne.

Tue S. Andersen kan også oplyse, at Hedensted Kommune har valgt at støtte stævnet. Kommunens fritidsudvalg har således valgt at give et flot bidrag til opstilling og leje af festteltet, en af de poster der normalt trækker tænder ud på et stævnebudget.

- Vi er enormt glade for, at Hedensted Kommune har valgt at bidrage til at sikkerheden omkring teltopsætning bliver 100% i orden, og det økonomiske bidrag betyder også, at vi nu kan give den ekstra gas i forhold til at gøre stævnet så interessant som muligt for sejlerne, afslutter eventlederen.

Bedst mulige oplevelse

Det er sejlklubberne i Juelsminde, Snaptun og Horsens, der i fællesskab står for arrangementet, og arrangørerne bruger blandt andet påsken på detaljeret planlægning.

Udover sponsorarbejdet er klubberne i fuld gang med at sikre sig det fornødne mandskab og materiel og i det hele taget med at få tilrettelagt stævnet, så det bliver den bedst mulige oplevelse for sejlerne.

Du kan følge med i stævnet her, hvor du også kan tilmelde sig.

content-loader
content-loader
content-loader