Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med Smile Race afskaffer man transportsejladsen, så mange flere kan få tid til at deltage, og det hele kan klares på en weekend. Man nemlig starte ud fra de større kystbyer på Fyn, forklarer Faaborg Sejlklub. Foto: Faaborg Sejlklub

Smile Race med start i 7 fynske havne starter i dag bagbord rundt om Fyn med 70 både

Fredag aften var der online skippermøde. Det bliver bagbord rundt om Fyn i meget let vind og sol for tur- og kapsejlere. Der startes fra Faaborg, Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense, Middelfart og Assens.

Af Troels Lykke |

I en tid, hvor omstændighederne gør, at Sejlerdanmark er vendt mere eller mindre på hovedet, og de fleste store kapsejladser er aflyst eller udskudt, ønsker Faaborg Sejlklub at samle bådejerne i en sejlads, der kan afholdes med hensyntagen til coronavirus. Og den starter nu i dag.

70 både starter

Deltagerantallet i den første Smile Race endte på 70 både. Sejlerne kan se frem til en varm og solrig tur rundt om Fyn. Vinden ser der dog ikke ud til at blive for meget af.

- Vi fra stævneledelsens side er meget glade for den modtagelse, vores idé har fået og glæder os helt vildt til at følge sejladsen i løbet af weekenden, fortæller stævneleder for Smile Race, Jakob Frost fra Faaborg Sejlklub.

Følg sejlerne på TracTrac

Sejladsen kan følges på TracTrac - følg bådene, Smile Race på Facebook og smilerace.dk-hjemmesiden

På TracTrac vil det være muligt at følge livestillingen for alle de fire løb, og for DH-løbene vil det desuden være muligt at se livestilling med indregnet handikap.

- Datoen for næste års Smile Race bliver den 20. og 21. august, så sæt endelig kryds i kalenderen allerede nu, lyder opfordringen fra stævneledelsen.

Se deltagerlisten

content-loader
content-loader
content-loader