Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den nye Salt Costal jakke har dobbelt manchetter, et funktionelt design med seks lommer, hætte med hi-vis kant, SOLAS godkendte reflekser og en høj beskyttende krave. PR-foto
Udstyr
Den nye Salt Costal jakke er konstrueret med 2-lags HELLY TECH performance stof, hvilket betyder at jakken er vandtæt og åndbar. PR-foto

Helly Hansen relancerer ikonisk Ocean Race-sejlerjakke

På søndag starter The Ocean Race. Og for 41 år siden udviklede Helly Hansen den først Salt Costal-jakke til besætningen på norske Berge Viking. Båden deltog i en af verdens vildeste kapsejladser - The Ocean Race. Salt Costal-jakken med 2-lags Helly Tech-performancestof er åndbar og vandtæt.

Af Troels Lykke |

For første gang i historien er Aarhus og Danmark også en del af ruten, når The Ocean Race 15. januar 2023 skydes i gang.

The Ocean Race består af 9-10 etaper, hvoraf nogle varer over 20 dage. Selve kapsejladsen er omkring 39.000 sømil, svarende til næsten 72.000 km. Der sejles over 9 måneder, og bådene kommer næsten hele kloden rundt.

The Ocean Race stiller ikke blot voldsomme krav til deltagerne, men også til deres udstyr. Netop her kommer Helly Hansen, der har udviklet innovativt, beskyttende og præstationsdrevet sejlsportsbeklædning siden 1877, ind i billedet.

Allerede for over 40 år siden var det naturligt for besætningen på Berge Viking at vælge udstyr fra Helly Hansen.

Jakken relanceres den originale Salt Costal-jakke i et nyt opdateret design, dog stadig med genkendelige designelementer fra den oprindelige jakke, fortæller Helly Hansen til Minbaad.dk.

Ingen kompromisser til proffer

For professionelle sejlere er det afgørende, at de har udstyr, som de kan stole 100% på. Det betyder blandt andet beklædning, som beskytter mod vind og vejr, uden at gå på kompromis med funktion og ydeevne.

Den nye Salt Costal-jakke er derfor konstrueret med 2-lags Helly Tech-performancestof, hvilket betyder, at jakken er vandtæt og åndbar.

Den har dobbelt manchetter, et funktionelt design med seks lommer, hætte med hi-vis kant, Solas-godkendte reflekser og en høj, beskyttende krave. Jakken er robust og holdbar, og den giver optimal beskyttelse mod vind og vejr, mens den samtidig er let og tilbyder maksimal bevægelsesfrihed.

Berge Viking et varetegn i norsk sejlhistorie

- Berge Viking-teamets deltagelse i The Ocean Race er selvsagt et varetegn i norsk sejlhistorie, fortæller Øyvind Vedvik, kategoridirektør for sejlads hos Helly Hansen.

- Som et norsk brand er vi taknemmelig for vores stolte traditioner indenfor sejlsport, og derfor er det også noget særligt, at vi nu kan relancere den klassiske Salt-jakke i et opdateret design, der leverer den ydeevne og beskyttelse som fagfolk forventer, fortsætter han.

Salt Costal-jakken findes i en model til både mænd og kvinder. Den vejledende salgspris lyder på 2.700,00 danske kroner.

Se mere på www.hellyhansen.com.

content-loader
content-loader
content-loader