Gå til hoved-indhold

Mand over bord i Kattegat

OPDATERET: SOKs redningshelikopter har ikke kontakt med den overbordfaldne endnu, men er fremme ved båden i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt ved 10.30-tiden.

Ledige pladser til sommertur i Yngling

Er du mellem 15 og 20 år og uden planer for uge 31 eller 32? Ellers skal du droppe dem til fordel for Hellerup Yacht Weeks (HYW) – Det vil du nemlig ikke gå glip af!

På tur med Lipstick: Mast over bord

Vi tog afsked med Lipstick, Erik og Louise i Norge efter en tur på hospitalet. Siden er der sket mangt og meget, turen er i alt fald forbi for denne gang.

Alle både på Göta kanal hjælper miljøet

I år går 100 kroner af indtægten fra hver eneste kanalbillet, der sælges til fritidsbåde på Göta kanal, til plantning af nye træer.

De er flinke de nordmænd - Louise på hospital

Sygdom om bord fik aflivet nogle af de fordomme, vi har om vores naboer. Godt nok er øllet dyrt, men sundhedssystemet, det virker bare. Kursen er nu sat vestpå. Læs mere fra Erik og Louise Venøbo.

Var det Skotland du sagde?

Tidligere fiskeskipper Erik Venøbo og datter Louise er taget på sommertogt i Eriks ”nye” båd Lipstick. Planen var oprindelig at nå Skotland, men kuling har tvunget båden til at blive i Norge.

Nordkaperen og Kløvedal besøger lystsejlads-museum

Troels Kløvedals "Nordkaperen" sejler i disse uger rundt i danske farvande for at producere indslag til TV2's nye kanal Fri. Han kommer lige forbi Tåsinge og ser på ældre både.

Fyn rundt – for fuld damp

Fyn Rundt for store sejlskibe, får i år følgeskab af 104-årige, nyrenoverede dampbugserbåd "Bjørn" fra Helsingør. “Bjørn” følger de gamle træskibe hele vejen rundt om Fyn.

Sejl på tur med Danmarks flydende kulturarv

Københavnerne og Københavns besøgende får nu mulighed for en maritim oplevelse – at være menig om bord på en historisk skonnert på en sejltur på Øresund.

Gravid kvinde ramt af flyvende vandscooter

En 27-årig vandscooterfører, der legede på hækbølgen af en speedbåd, fløj over speedbåden og ramte en gravid kvinde i hovedet. Hun er nu indlagt med kæbebrud.