Gå til hoved-indhold

Natorps blog: Den frie adgang til at sejle

Mandag eftermiddag fik jeg et af den slags opkald, som jeg slet ikke havde forestillet mig, at jeg ville få som formand for Dansk Sejlunion. Læs Hans Natorps blog om de kidnappede sejlere.

Aktiv ø-ferie på Endelave

Øen ved indsejlingen til Horsens fjord, har planlagt et alsidigt ferieprogram til sommer, for øens børn og unge samt børnefamilier udefra.

Dansk sejlskib kapret i Det Indiske Ocean

Et dansk sejlskib med syv personer om bord er den 24. februar kapret i Det Indiske Ocean. Om bord er fire voksne og tre børn - alle danskere, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice ifølge Ritzau.

Drab i Aden Bugt måske beordret fra land

Drabet på fire amerikanske sejlere i Aden bugten rejser flere spørgsmål end der er svar. Var drabene en følge af den amerikanske flådes indgriben, eller blev drabene beordret fra land af andre pirater.

Fire lystsejlere slået ihjel af somaliske pirater

Det fortæller berlingske.dk med breaking news. Sejlerne deltog sammen med andre både i en langturssejlads fra Phuket i Thailand.

 

Ny piratkapring af lystsejlere ved Omans kyst

Pirater har kapret en 58 fods lystyacht med fire amerikanske sejlere om bord. Kapringen skete ud for Omans kyst ved den pirathærgede Aden bugt.

Verdens største sejlklub besøger Aarhus til juli

Med over 40.000 medlemmer er den svenske ”Kryssarklubben” ubetinget verdens største sejlklub og i år har klubben valgt Aarhus som målet for deres langturssejlads.

Båd kæntret på Præstø fjord – en savnes

OPDATERET: Alle er reddet op af vandet pånær en, men deres tilstand er uvis.

13 elever og to lærere fra Lundby efterskole er kæntret i Prøstø fjord. En savnes og flere er sendt til Rigshospitalet.

100 både strandet i det Indiske ocean

200 til 250 langturssejlere er strandet i Thailand, på vej mod Europa. Sejlerne tør ikke fortsætte af frygt for pirater i det Indiske ocean. EU's anti-pirat styrke vil kun beskytte handelskibe.

Britiske sejlere savnes

To britiske sejlere på 23 og 52 år kom galt afsted ved Povoa de Varzim nær Porto ved Portugals kyst. En 24-årig overlevede.